StoryEditor
ShowbizČESTITARI SE REDAJU

Christine Lampard s trenerom Chelsea očekuje drugo dijete: upoznali su se na večeri na koju nitko od njih nije htio ići i završili za istim stolom

Piše M. Č.
11. siječnja 2021. - 16:30
Obitelj Lampard u šetnjiProfimedia

Christine Lampard, 41-godišnja britanska televizijska voditeljica, na Instagramu je objavila da će sa 42-godišnjim suprugom Frankom, bivšim slavnim engleskim nogometašem, sada trenerom Chelseaja, ove godine dobiti drugo dijete.

Naravno, odmah su na društvenim mrežama uslijedile čestitke i najbolje želje brojnih njihovih prijatelja, među kojima su bivši nogometaš Jamie Redknapp, Christinina kolegica Nadia Sawalha, pjevačica Kimberley Walsh i Frankov bivši kolega iz Chelseaya i engleske reprezentacije John Terry i njegova supruga Toni.


Frank i Christine imaju dvogodišnju kćerku koja je rođena u rujnu 2018. i dobila je ime Patricia Charlotte po Frankovoj pokojnoj majci. Frank ima dvije kćeri, 14-godišnju Lunu i 13-godišnju Islu, iz veze sa španjolskom manekenkom Elen Rivas.

Christine i Frank upoznali su se na dodjeli nagrada "Ponos Britanije” 2009. godine, događaju na kojeg nijedno nije planiralo otići i oboje su stigli u posljednjem trenutku i smješteni su za isti stol.

Njegove kćeri upoznala nakon godinu dana

Premda su uskoro započeli vezu, Christine nije Frankove kćerke iz prethodne veze upoznala punih godinu dana, ostvarivanje povezanosti s Lunom i Islom bio je pažljivo promišljen proces kako se ne bi poremetili životi djevojčica, čekali su s upoznavanjem dok nisu bili sigurni u dugotrajnost svojih osjećaja.

Par se zaručio u lipnju 2011. godine, a vjenčali su se na raskošnoj ceremoniji u crkvi sv. Pavla u Londonu 2015. godine. Christine je u jednom razgovoru 2018. kazala kako ju je to što je pomajka Frankovim dvjema kćerima pripremilo za majčinstvo.

Osim po uspješnoj nogometnoj karijeri, Frank je poznat i kao pisac serije dječjih priča povezanih s nogometom, a inspiracija su mu bile njegova pokojna majka, koja je preminula 2008. u dobi od 58 godina, i njegove kćeri. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2021 07:37