StoryEditor
ShowbizSVEGA BLAGA

Bosanac koji je osvanuo kao Mamić 'priprijetio' je Martini Tomčić, Mađarica je 'tricom' i kolaboracijom sa suprugom oduševila u 'Supertalentu'

Piše L. L.
21. listopada 2019. - 01:10
ezgif.com-webp-to-jpg

Uzbudljiva je bila večerašnja emisija Supertalenta, a žiri i publiku najprije je osvojila Mađarica Kathy Donert (36), djevojka rođena u cirkuskoj obitelji gdje je i naučila vještinu kojom se večeras predstavila hrvatskoj publici.

Tipično, članica žirija Maja Šuput joj je udijelila nekoliko komplimenata na račun izgleda, no najčudniji komentar imao je Davor Bilman koji joj je rekao da obožava njene noge. Nakon duge i neugodne pauze dodao je “Na umjetnički način”.

Tišinu je prekinula publika pljeskom. Kathy žonglira nogama, i nevjerojatno to dobro radi. Njezin dribling s nekoliko lopti, a kasnije i ubacivanje u obruče oduševio je žiri koji je jednoglasno odlučio da ona zaslužuje mjesto u showu.

Kathy ovo nije bio jedini nastup u večerašnjem Supertalentu. Pridružila se kasnije i svom mužu, Talijanu Marcelu Giurintanu, a skupa nastupaju kao Duo Giurintano, a bave se akrobatskim rolanjem, od čega i žive. Za izvedbu ovih točaka nije važno samo umijeće, nego i povjerenje, poručili su s pozornice.

Mihael Rako Dolazi iz Bosne i Hercegovine, a živi u Njemačkoj, kamo je otišao kako bi se bavio nogometom, od kojeg je morao odustati zbog ozljeda. No, našao se u nečemu drugom.

Naime, Mihael je izrazito talentiran imitator. Publiku je osvojio imitacijama Mamića, Bandića i Tuđmana. Najavio je da će, ako prođe, u sljedećem nastupu imitirati najstrožiju članicu žirija, Martinu Tomčić.

Prolazak dalje zaslužili su svojim nastupom i breakdanceri Kiki i Kiki, kojima ovo nije prvi put na Supertalentu.

Povratnik u show je i Buki Skandal koji se 2010 godine našao u finalu. Ovoga puta nastupom s bendom nije oduševio žiri, no pustili su ga dalje, vjerojatno više zbog smisla za humor.

Žiri je bio dirnut nastupom dječjeg zbora glazbene škole u Varaždinu.

Pamela Midžić se predstavila pjesmom Maje Šuput ''Jedna noć''. Nadala se da će joj se omiljena članica žirija pridružiti na pozornici, no umjesto toga dobila je četiri “Ne”. Dalje nije prošao ni njezin dečko Bruno.

Dva da i dva ne dobili su Serbian Jumperz koji su se predstavili dosad neviđenom plesnom disciplinom u Supertalentu – jumpstyleom.

Posljednja je nastupila Marija Šekerija koja odlično izvedbom pjesme Marije Šerifović također zaslužila prolazak na audiciji Supertalenta.

#SUPERTALENT#NOVA TV

Izdvojeno

06. srpanj 2020 20:13