StoryEditor
ShowbizNOVI POSAO

Boris Rogoznica bivšoj supruzi Doris Pinčić sada je konkurencija: glazbenik u usponu postao je TV voditelj, evo i na kojoj televiziji!

Piše M.P.
30. travnja 2021. - 22:54

Korona-kriza nagnala je mnoge glazbenike da se okušaju u nekim drugim poslovima pa tako i glazbenika u usponu Borisa Rogoznicu.

Dalmatinac rodom iz Sukošana početkom siječnja pohvalio se fotografijom s novog radnog mjesta kada se zaposlio kao prodavač u jednoj auto kući. Tada je na društvenim mrežama objavio selfie iz ureda dok se oko njega vidi hrpa papira.

Čini se kako mu taj posao nije bio dovoljan pa je Rogoznica prihvatio i novi angažman i to ni više ni manje nego onaj u kojem bi ga javnost najmanje očekivala. Borisovi TV počeci vezani su za zagrebačku lokalnu Jabuku TV, nekadašnji OTV.

Tamo je postao voditelj zabavne emisije "Pjesmom te zovem" koja se emitira svakog petka u večernjem terminu od 20:05 sati. Uz njega se kao suvoditeljica pojavljuje Tihana Gjurašin, a Rogoznica je svoj voditeljski debi imao upravo večeras. 

Sa smiješkom na licu veselo je poskakivao i plesao u studiju pa se čini kako mu nova poslovna prilika itekako godi.

image
Boris je u studiju Jabuke TV tijekom cijele večeri veselo poskakivao, pjevao i plesao.
Screenshot: Jabuka TV

- Zabavite se, pjevajte i zaplešite svaki petak jer pjesma je život, a život je pjesma, stoji u opisu ove emisije u kojoj gostuju glazbeni sastavi, zvijezde hrvatske estrade dok posebna iznenađenja čekaju buduće mladence.

Rogoznica će uskoro na Zagrebačkom festivalu nastupati s pjesmom "Samo čovik", (dosad ju je na YouTubeu pogledalo 121 tisuća ljudi), a znakoviti su stihovi kojima kao da se želi okajati za svoje grijehe pa tako pjeva: "Ko je bez grija neka mi sudi, ko je bez grija recite ljudi, da sam moga bolje moga sam, da sam griši puno griši sam, posli svega samo čovik sam..."

- Velika mi je čast biti dio ove lijepe priče, u kojoj me kolegica Antonija Šola vidjela kao glavnog junaka naspram svih velikih imena s kojima je surađivala i za koje je pisala pjesme.

U nadi da će za nas glazbenike nadolazeća godina biti znatno bolja od prošle, nestrpljivo iščekujem pjevati ovu pjesmu uživo za sve ljude dobre volje i pozitivnog duha koji će se u njoj pronaći i prigrliti je kao svoju, rekao je pjevač. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. srpanj 2021 17:24