StoryEditor
ShowbizADRENALIN RASTE

Boje Dalmacije u prvom live 'Voiceu' brane Omišanka Sara, Zadranka Elena i Splićanka Kristina

Piše PSD.
17. ožujka 2015. - 16:05
Nakon dramatičnih dvoboja u showu “The Voice - Najljepši glas Hrvatske”, počinju emisije uživo. U prve dvije emisije vidjet ćemo izvedbe svih 24 kandidata koji su prošli dvoboje. U svakoj će nastupiti 12 natjecatelja - po troje iz svakog mentorskog tima.

Show napuštaju četiri natjecatelja po emisiji, odnosno po jedan iz svakog tima. Od sada, svojim glasovima, uz mentore, zajednički odlučuju gledatelji i slušatelji.

Telefonskim glasovanjem moći će “spasiti” po jednog natjecatelja iz svakog tima i tako mu omogućiti daljnje natjecanje. Među preostalih dvoje, odluke o tomu s kim nastavljaju natjecanje donose mentori.

Intenzivne pripreme

U finalnoj, 15. emisiji, kad se budu natjecala četiri kandidata odluku o najboljem donijet će isključivo gledatelji i slušatelji.

Mentori su, kao i za dvoboje, posebno pripremali svoje timove, ali adrenalin je znatno veći, jer je ipak riječ o nastupima uživo.U prvoj od šest emisija uživo, ove subote, pjevat će Alen Bičević, Kristina Boban i Sara Barbarić iz Tonyjevog tima.

Jacquesov tim će predstavljati Melanie Malike Acorlor, Ema Garo i Nina Kraljić. Za prvo natjecanje uživo Indira je odabrala Karla Cvetkovića, Brunu Oberan i Doru Vestić. Iz Ivanovog tima nastupit će Daniel Jurišević, Mahir Kapetanović i Elena Stella.

PSD, FOTO: HRT
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

22. rujan 2020 04:19