StoryEditor
ShowbizZABAVA U IZOLACIJI

Blaće će voditi kviz iz dnevnog boravka, može se zaraditi dvije tisuće kuna, a džokeri su neočekivani! Imoćanin Josip: Meni ide provizija za gume! 

Piše PSD
23. travnja 2020. - 13:55
Antonija Blaće: pratite naš kviz, ali se i prijavite! Nisu teška pitanja...RTL Press

Od ponedjeljka do četvrtka u 20.30 sati na RTL-u će se emitirati novi zabavni kviz kojega će voditi Antonija Blaće.

U kvizu koji će nositi naziv "'10 pitanja" natjecatelji će se nadmetati iz udobnosti vlastitog kauča, s ekipom koju sami odaberu i imat će priliku unovčiti znanje o Hrvatskoj.

Voditeljsku palicu novog projekta spremno je preuzela Antonija Blaće.

''Kad sam mislila da sam vodila sve moguće formate, nakon emisija uživo iz arena i pred 10 tisuća gledatelja, raznih zemalja, čak i kontinenata, studija punih publike, sad nešto potpuno suprotno!

Sama sam u studiju, a natjecatelje čujem i vidim kao da komuniciramo putem Skypea ili kao da imamo live na Instagramu'', objašnjava Antonija.

image
RTL Press

Svaka epizoda kviza donijet će tri nova natjecateljska tima koja će se, odgovarajući na pitanja o hrvatskoj povijesti, glazbi, gastronomiji ili filmu, natjecati za novčanu nagradu od ukupno 2000 kn.

Hana i Goran u prvoj epizodi

Na putu do pobjede asistirat će im "zvjezdani pomagači'', poznati iz RTL-ovih showova, u prvoj epizodi to će biti Hana Rodić i Goran Jurenec iz "Gospodina Savršenog", zvijezda "Ljubav je na selu" Bahra Zahirović, te kandidati prve sezone showa "Superpar" Danijela Dragović i Josip Ajduk.

image
Bahra Zahirović iz 'Ljubav je na selu': Imam puno znanja i saznanja...
RTL Press

''Jako je pozitivno što možemo nešto tako napraviti u vrijeme ove situacije i svi skupa malo zaboraviti na ovu koronu. Pozivam sve gledatelje da prate kviz jer mislim da ćemo se baš lijepo podružiti i nasmijati'' - pozvala je Bahra, koja za sebe kaže da "ima dosta znanja i saznavanja" i da je "voljela povijest u školi"'.

Pobjedničkog duha ne manjka ni u domu ''Superpara'' Danijele i Josipa.

'Pare su zagarantirane!'

"Odaberite nas kao zvjezdane pomagače, a mi ćemo vam pomoći da zaradite 2000 kuna. Jer kad toliko znamo o BMW-ima, zamislite koliko onda tek znamo o Lijepoj Našoj! Zabava i pare su zagarantirane!

Josipu ide 13 posto provizije za donaciju novih guma, jer su sadašnje zapaljene'', pozvao je mladi imotski par.

image
Danijela Dragović i Josip Ajduk iz 'Superpara'
RTL Press

''Znam da ste odgovorni i da ste svi doma pa vas pozivam da svakako pratite naš kviz, ali i da se prijavite! Nisu teška pitanja, škicnula sam!" - otkriva Antonija Blaće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

29. studeni 2020 13:26