StoryEditor
ShowbizOmiljen u Izraelu

Bivši reprezentativac i igrač Hajduka odnio pobjedu u popularnom showu: Splićanin u 'nikakvim' uvjetima potukao poznatu konkurenciju, a za to je dobio 250.000 eura

16. srpnja 2019. - 22:17
avram_grant-310809

Đovani Roso, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Hajduka, pobjednik je reality showa "Survivor VIP" koji je završio s emitiranjem u Izraelu, a za to je dobio čak 250.000 eura, javljaju tamošnji mediji.

46-godišnji Splićanin potukao je konkurenciju od 18 poznatih osoba - u finalu je dobio maksimalan broj glasova od svih sedam sudaca, potukao je čak i bivšu pobjednicu Naame Kasry.

Koncept showa dobro je poznat i domaćoj publici. U "nikakvim" uvjetima, daleko od civilizacije, struje i vode, natjecatelji (u ovome slučaju osobe iz javnog života) prolaze cijeli niz zadataka, a tko zadnji "preživi", pobjednik je.

Bivši reprezentativac i igrač Hajduka odnio pobjedu u popularnom showu: Splićanin u 'nikakvim' uvjetima potukao poznatu konkurenciju, a za to je dobio 250.000 eura

A to je u ovoj sezoni upravo poznati nogometaš. S višegodišnjom adresom u Izraelu, Roso je upao u konkurenciju, a istu je u roku od 46 dana provedenih u natjecanju i porazio. Njegov put i onaj njegovih sunatjecatelja prikazan je u ukupno 37 epizoda.

Na prošlogodišnjem je Svjetskom prvenstvu u nogometu koje se održavalo u Rusiji, Roso "doma", u Izraelu, bio jedan od stručnih televizijskih komentatora. Naročito je emotivan bio kad su igrali "vatreni", a njegove emotivne reakcije gotovo da su postale viralne.

 

Najpoznatija je možda ona u kojom na silu navlači hrvatski dres kolegi u studiju.

Za pobjedu u "Survivoru" Roso je kući ponio novčanu nagradu u vrijednosti milijun izraelskih šekela, odnosno četvrt milijuna eura.

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 18:33