StoryEditor
Showbizkarantena u zatvoru

Bivši filmski producent Harvey Weinstein pozitivan na koronavirus, vijest potvrdio predsjednik njujorškog Udruženja državnih zatvorskih službenika 

Piše HINA
23. ožujka 2020. - 08:28
Angela Weiss/AFP

Bivši filmski producent Harvey Weinsten, koji služi zatvorsku kaznu za seksualni napad i silovanje, pozitivan je na koronavirus, rekao je predsjednik njujorškog Udruženja državnih zatvorskih službenika. 

Weinstein (68) je u izolaciji u zatvoru Wende, rekao je Michael Powers, predsjednik njujorškog Udruženja državnih zatvorskih službenika. 

Powers kaže da je Weinsteinu u nedjelju ujutro potvrđen koronavirus. Zatvorskim službenicima nedostaje odgovarajuće zaštitne opreme, a nekoliko članova osoblja je u karanteni, dodao je Powers. 

Weinstein je u srijedu premješten iz zatvora Rikers u najstrože čuvani zatvor Wende istočno od Buffala. Osuđen je 11. ožujka na 23 godine zatvora za seksualni napad na bivšu asistenticu Mimi Haley i silovanje bivše glumice Jessice Mann. 

Proveo je neko vrijeme u bolnici Bellevue na Manhattanu zbog srčanih problema, otkrio je njegov glasnogovornik Juda Engelmayer. Weinstein ima i dijabetes i povišeni krvni tlak. Weinsteinov odvjetnik rekao je u nedjelju navečer da nije obaviješten o njegovoj zarazi koronvirusom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

26. rujan 2020 23:43