StoryEditor
Showbizmila horvat

Bivša zvijezda HRT-a koja radi kao nogometna menadžerica tajila je ljubavni život, a sada je otkrila da voli Španjolca: ‘U vezi sam već nekoliko godina...‘

Piše Mozaik SD
31. svibnja 2022. - 19:58

Bivša TV voditeljica i sportska urednica Mila Horvat (40) otkrila je kako je u vezi već nekoliko godina. 

- Već sam dugo sa svojim partnerom. On je stranac, Španjolac. Sasvim slučajan susret koji je potrajao sve do danas - rekla je Mila za Story.

U studenom prošle godine otkrila je da će promijeniti karijeru i preseliti se u Englesku gdje radi kao nogometna menadžerica.

- Nakon pet godina uređivanja i vođenja projekata i emisija Lige prvaka i Europske lige na TV Areni, odlučila sam krenuti dalje. Puno ljudi zove sa svih strana, pita što se događa, gdje sam nestala. Uzevši u obzir i svoj minuli rad, iskustvo i razinu kvalitete koja proizlazi iz toga, prelomila sam i zahvalila im se na suradnji - rekla je Mila.

image

Mila Horvat

Goran Mehkek/Cropix

Novinarsku karijeru započela je na Hrvatskoj televiziji u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska', a zatim u Sportskom programu. Bila je i natjecateljica 'Plesa sa zvijezdama' svoje tadašnje matične kuće.

Nakon HRT-a radila je na Hrvatskoj nogometnoj televiziji, potom je neko vrijeme bila na Areni Sport. Voditeljici je 2013. godine otkriven tumor na jednjaku koji je operirala i potpuno se oporavila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2022 08:07