StoryEditor
ShowbizVELIKI KAMEN NA RUCI

Bivša Šukerova djevojka, pjevačica te nekadašnja kraljica Hrvatske i miss bikinija, pohvalila se zarukama. Odabranik je bivši mister turizma

Piše Gloria
3. rujna 2021. - 17:33

Kristina Bralo, pjevačica i bivša kraljica Hrvatske i miss bikinija iznenadila je vijestima o zarukama. Nakon prekida s 25 godina starijim, bivšim nogometašem i predsjednikom Hrvatskog nogometnog saveza Davorom Šukerom, ušla je u vezu s bivšim misterom turizma Matejem Cvitanovićem, piše Gloria.

U srpnju ove godine pohvalila se da s Matejem uživa u ljetnim noćima na splitskoj rivi, a sada je pratiteljima otkrila kako ju je Matej zaprosio.

Na Instagram story je podijelila fotografiju zaručničkog prstena s velikim kamenom koji joj je blistao na ruci te stavila emotikon s natpisom "Rekla sam ‘da‘.

Da je našla novu ljubav, moglo se naslutjeti početkom ljeta kada je Kristina na Instagramu objavila video u društvu s Cvitanovićem, koji je tada pokazao isklesani torzo.

image
Davor Šuker
Damir Krajač/Cropix

Inače, pjevačica je sa Šukerom prekinula uoči njegovog odlaska u Ameriku, a smetalo joj je što on putuje bez nje. Iako nikada nisu potvrdili vezu, šuškalo se da se među njima nešto događa.

image
Matej Cvitanović
Jakov Prkić/Cropix

No, sada je to iza nje te ima veliki razlog za sreću. Cvitanovića je upoznala u restoranu u Zagrebu 2013. Njezin odabranik radi u tvrtki koja se bavi nekretnina te tu i tamo odradi pokoji "manekenski" angažman, poput onoga kad se pojavio u spotu pjevačice Magazina Andreje Šušnjare za pjesmu „Maskara”. Glumio je njezinog prijatelja s povlasticama, piše Gloria.

item - id = 1124674
related id = 0 -> 1131282
related id = 1 -> 1131042
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. listopad 2021 07:22