StoryEditor
ShowbizProšlost je proganja

Bivša manekenka imala je više od 360 plastičnih operacija na koje je potrošila milijun dolara: skoro je umrla od sepse, a lice joj je zauvijek uništeno krivim zahvatom

Piše PSD
23. srpnja 2021. - 13:46

Alicia Douvall poznata je po svojim plastičnim operacijama. Imala je više od 360 zahvata na licu i tijelu i na njih je potrošila milijun dolara. Ovisnost o kirurškim zahvatima za uljepšavanje dovela je do toga da cijeli život mora ubrizgavati botoks jer joj je mišić lica oštećen, a nakon jedne od brojnih operacija grudi dobila je sepsu i skoro umrla.

Bivša manekenka obavila je stotine kozmetičkih zahvata, 11 puta operirala je nos, 18 puta grudi, izvadila je rebra i više puta 'popravljala' stražnjicu. Često je radila faceliftinge, a sad je za britanski tabloid The Sun otkrila da joj je tijekom jednog od njih prerezan mišić.

“Prerezali su mi glavni mišić na licu tijekom liftinga. To znači da moram ići na botox jednom u šest mjeseci do kraja života, inače će mi se ta strana objesiti. Izgledala bih kao da sam doživjela moždani udar," rekla je Douvall koja danas žali zbog svoje bivše opsesije.

Ona je odlučila da više neće ići pod nož 2011. kada joj se rodila najmlađa kćer. Međutim, do tog trenutka je već pretrpjela razne zdravstvene probleme, a njihove posljedice osjeća i danas. Najviše se uplašila kada joj se prošle godine upalila jedna od dojki.

Douvall, koja ima ugrađene implantate, ispričala je da se strašno prestrašila kad su joj se grudi neočekivano napuhale i da je počela strahovati za vlastiti život.

"Mislila sam da sam imala toplinski udar, a onda sam tjedan dana kasnije zaglavila u krevetu s veoma visokom temperaturom. Grudi su mi postajale sve veće i veće. Doslovno, ležala sam u krevetu, jedna dojka je bila duplo veća od druge i užasno crvena. Nisam se mogla pomaknuti. Ležala sam i mislila, to je to, umirem".

Zvijezda je hitno otišla u bolnicu, a tamo joj je dijagnosticirana sepsa. Liječnici su je poslali na snimanje grudi, a zatim se pokazalo da ima kvržicu i otečeni limfni čvor. Srećom, umirovljena manekenka se uspjela riješiti karcinoma, a to joj je bio i znak da mora zdravlje staviti ispred izgleda.

"Bio je to posljednji poziv da se probudim i da shvatim da sam radila glupe pogreške u prošlosti," rekla je Douvall koja priznaje da je sve to radila jer joj je bilo teško prihvatiti starenje. Sada se mora odlučiti hoće li ukloniti implantate, ali kaže kako još nije spremna tako radikalno promijeniti izgled.

item - id = 1114764
related id = 0 -> 1136373
related id = 1 -> 1133930
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. listopad 2021 02:21