StoryEditor
ShowbizOSEBUJNA UMJETNICA

Biste li prepoznali ‘splitsku vampiricu‘ Olju? U zlatno doba Skandala i tijekom braka s pokojnim suprugom imala je potpuno drugi imidž!

Piše Vinko Paić
17. svibnja 2021. - 22:40
Olja Einfalt snimljena sa pokojnim suprugom Markom u trenutku kad je imala potpuno drugačiji imidž od onog danas.Privatan Album

Kandidatkinja aktualne sezone RTL-ova showa "Ljubav je na selu", osebujna splitska umjetnica Olja Einfalt Mihovilović zbog svoje boje kose privlači pozornost gdje god da se pojavi. 

Često na njoj radi eksperimente, a na fotografiji koju nam je ustupila, uistinu bi je malo tko prepoznao. Na njoj "splitska vampirica" nasmiješno pozire s pokojnim suprugom Markom i ono što svi prvo zapaze - njezina je boja kose, potpuno drugačija od one kakvu trenutno ima. 

U nedavnom razgovoru za Slobodnu Dalmaciju Olja se osvrnula i na besprijekoran izgled kojeg mnogi gledatelji hvale.

- Imam malo botoksa na čelu i to je to. Trepavice su umjetne, ali ću ih uskoro smanjiti. Usne su moje i prirodne su. Uvijek su bile pune. Iako nemam ništa protiv tretmana i kad budem u nekoj boljoj financijskoj situaciji možda nešto i napravim ako će mi to pomoći da dobro izgledam. Ne pijem, ne pušim, bavim se sportom, puno vježbam. Pazim što jedem. Ne volim poroke, već samo red, rad i disciplinu. Moj je tata Nijemac te se i sama tako ponašam. Znam što hoću.

image
- Imam malo botoksa na čelu i to je to. Trepavice su umjetne, ali ću ih uskoro smanjiti. Usne su moje i prirodne su, kaže Olja.
Duje Klaric/Cropix

Pričala nam je i pokojnom suprugu Marku.

- Bio je moja prva i jedina ljubav. Nije želio da mu se miješam u posao, imao je svoju viziju posla. Davao mi je prostor da se bavim dizajnom i slikarstvom, dok je on vodio brigu o dućanima. Pomalo je bio tvrdoglav. Krah firme koji se dogodio za vrijeme velike gospodarske krize 2008. jako ga je pogodio. Čak više nego mene jer nisam toliko bila zaokupljena profitom. Mučilo ga je što je založio stanove roditelja ne bi li spasio što se spasiti da. Obitelj nas je okrivila da smo sve uništili, to ga je užasno grizlo. Prije smrti dosta se promijenio i povukao u sebe. U godinu dana se razbolio, dobio je karcinom pluća, iako je prestao pušiti deset godina prije smrti. Nije se mogao pomiriti s time da odlazi. Bila sam cijelo vrijeme uz njega. Sve dok nije zatvorio oči vjerovali smo da će se izvući.

Protiv nje se trenutno vodi sudski postupak u kojem joj se sudi za gospodarske malverzacije.

- Nije me strah zatvora, jer smatram da me nemaju za što zatvoriti. Nisam se uopće bavila financijama firme, već sam bila okupirana rješavanjem problema u dizajnu i proizvodnji. Ja sam zapravo u cijeloj priči gubitnica! Sve sam izgubila. Uz firmu sam izgubila i muža kojeg sam jako voljela. Nikome nisam napravila zlo. Osjećam strašnu bol i tjeskobu, te neopisivu gorčinu kad se sjetim svega toga. Nama se dogodila tragedija!, kazala je Olja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. kolovoz 2022 20:08