StoryEditor
ShowbizPREVIŠE PLASTIKE

'Bila si lijepa, prestani se uništavati': fanovi napali slavnu glumicu koja kaže da je sve na njoj prirodno, ali stare slike pokazuju da se posve promijenila

Piše I. P.
21. kolovoza 2019. - 20:02
profimedia-04657878471 (1)

Megan Fox (33), glumica za kojom su uzdisali muškarci diljem svijeta, a i žene su se divile njenoj ljepoti, posljednjih mjeseci umjesto komplimenata, ispod fotografija na svom Instagram profilu, uglavnom čita kritike na račun svog lica, ispeglanog i bez ijedne bore.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Kada se pojavila početkom 2000-tih, svi su bili oduševljeni ljepotom glumice, a mnogi su je uspoređivali s Angelinom Jolie.

No, kao i u brojnim drugim slučajevima, ljepotica očito nije bila zadovoljna svojim izgledom. Možda je riječ i o tome da se holivudskim glumicama nameće imperativ mladosti  pred kojim je očito popustila i Megan.

Naime, fotografije koje u posljednje vrijeme dijeli pokazale su da se glumica podvrgnula različitim estetskim korekcijama i dovela gotovo do neprepoznatljivosti.

Njeno zategnuto lice iznenadilo je i začudilo mnoge.

Jedna pratiteljica napisala joj je da ju voli, ali da zbog botoxa izgleda gotovo kao Azijatkinja.

Slijede komentari poput: “Bila si lijepa, prestani se uništavati” i “Nisi trebala ići na plastične operacije”.

Američki mediji već dugo pišu o tome što je sve korigirala lijepa glumica, pa su uspoređujući stare i nove fotografije došli do zaključka da je vjerojatno operirala nos i grudi, ima filere u usnama i obrazima i da ne štedi na botoxu.

Inače, glumica i dalje tvrdi da je sve na njoj prirodno. Nažalost, slike govore više od riječi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CosmeticTown (@cosmetictown) on

 

#GLUMICA#PLASTIČNE OPERACIJE#MEGAN FOX

Izdvojeno

04. srpanj 2020 13:36