StoryEditor

Beograd: 'Novi fosili' svirali pred 10 tisuća ljudi

Piše PSD.
1. studenog 2008. - 08:30

Jedna od nekad najpopularnijih glazbenih skupina u bivšoj Jugoslaviji, "Novi fosili", u petak navečer u punom je sastavu oduševila preko deset tisuća ljudi u beogradskoj areni.

Koncert je počeo pjesmom "Da te ne volim" koju je publika odmah prihvatila, a među njom bilo je mnogo onih koji se nisu ni rodili kada su "Fosili" vladali glazbenom scenom.

No, riječi pjesama koje su izvodili Sanja Doležal, Rajko Dujmić, Marinko Colnago, Vladimir Kočiš Zec i Nenad Šarić, znali su gotovo svi.

"Jako nam je lijepo i vjerujte, čast nam je nastupati ovdje", rekla je Sanja Doležal na početku koncerta u Beogradu, održanom prvi puta nakon 18 godina, i uz veliki pljesak publike dodala: "Mi ćemo vas odvesti na jedno kratko i slatko putovanje u vrijeme kada je možda bilo više ljubavi i dobrote s možda manje tehnologije, ali je bilo nešto finije u zraku, zato molim neka nam se večeras vrate dobra stara vremena".

Redali su se popularni hitovi, a publika je najtoplije pozdravila pjesme poput "Za dobra stara vremena", "Milena", "E moj Saša" ili "Košulja plava".

Koncert je uz ovacije završen pjesmom "Za dobra stara vremena", uz poruku Sanje Dolažal neka ih publika ne zaboravi.

(H)

item - id = 27131
related id = 0 -> 251255
related id = 1 -> 251161
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. studeni 2021 10:36