Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
Showbizkusturica u ulozi domaćina

Bellucci u Banjoj Luci i Višegradu: Političar Dodik je šarmantan čovjek

Piše PSD.
19. siječnja 2013. - 19:47
Čuvena talijanska glumica Monica Bellucci u subotu je boravila u kratkotrajnom posjetu Bosni i Hercegovini gdje je obišla Banju Luku i Višegrad a zatim se uputila u Srbiju na Mokru Goru gdje je počasni gost na festivalu "Kustendorf" kojemu je organizator Emir Kusturica.

Upravo na Kusturicin poziv Bellucci je stigla u Banju Luku gdje ju je u svom uredu primio predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik koji je po nju poslao i zrakoplov entitetske vlade.

Kako su izvijestili lokalni mediji u RS-u, Dodik je za Bellucci priredio i ručak, a slavna je glumica za tog političara izjavila kako je "šarmantan čovjek".

Nakon fotografiranja na banjolučkim ulicama slavna je glumica u Kusturičinoj pratnji helikopterom odletjela za Višegrad gdje je obišla "Andrićgrad", ambicizno-zamišljeni urbanističko-arhitektonski projekt kojega srbijanski redatelj realizira uz svesrdnu Dodikovu financijsku potporu.

Bellucci je tijekom boravka u BiH potvrdila i kako će uskoro glumiti u naslovnoj ulozi u filmu "Ljubav i rat" kojega će režirati Kusturica, a snimat će se u Trebinju u istočnoj Hercegovini.

(H)

Izdvojeno