StoryEditor

BB Cat-fight: Rina i Mira na rubu tučnjave (VIDEO)

Piše PSD.
28. listopada 2008. - 12:44

Maratonska svađa između Rine i Mire postaje sve zanimljivija i samo je pitanje trenutka kad će se dvije najvatrenije suparnice počupati. Posluša li Mira Valerijin savjet, prvi cat-fight bi mogao uslijediti svakog trena. Valeriji je, naime, dosta prepucavanja i vriske između dviju najzgodnijih stanarki, pa je Splićanki savjetovala "Vudri je!".

Žvaka i drpanje

Posljednja u nizu svađi nastala je nakon što je Mira, iz čiste dosade, zalijepiloa Mrkvici žvaku na nogu, a ovaj joj je potom vratio zalijepivši joj žvaku u kosu. Raspravljajući sa stanarkama o cijeloj ljepljivoj zbrci, Rina je od Ornele i Elizabete doznala i da je njen "Ljubić" lijepeći žvaku Miri u kosu Splićanku usput i dobro ispipkao.

U međuvremenu je Mira za osvetu zbog upripaštene frizure ukrala crvenu deku s Rininog i Ivanovog kreveta, našto je Riječanka ispalila na živce i počela ljutito urlikati. U nastupu bijesa obrušila se na Miru i pokušala joj izmaknuti sjedalicu, no nije uspjela. Mira je taj napad podnijela bez većeg uzrujavanja. 

Međutim, razgovarajući o svom sukobu s Rinom s Elizabetom, koja ju je savjetovala da se ohladi, Mira je Beti kazala kako je problem tek počeo...

Jad, smrad i pornjava

Gadna je svađa izbila i oko hrane, nakon što je Rina Miru optužila da previše jede. U prepirci koja se razvila cure su se počastile uistinu maštovitim uvredama.

Rina je Miri kazala da je sirovina s brda, "zemljakuša" i jadnica dok  je Mira Rini kazala da joj užasno smrdi iz usta i da je toliko gnjila da joj gnoj curi na sve strane te joj je poručila da se, umjesto u Big Brother, trebala prijaviti u kakav porno show, a na kraju joj je zaprijetila da će ju ošišati.

Stanari i Rina prigovaraju Mrkvici zašto ne smiri svađu između svoje djevojke i njene noćne more, no on se pravi lud - pravi se da ništa nije čuo jer je bio u ispovjedaonici ili pod tušem.

Jedini tko bi mogao smiriti goropadnice je Big Brother, koji ih je konačno pozvao na red i zapovjedio im da više ne smiju komunicirati.

t. s.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. listopad 2022 07:03