StoryEditor
ShowbizPRVO, PA USPJEŠNO

Bandićeva glasnogovornica prošetala kao misica: haljine ove Zadranke obožavaju slavne Splićanke, pogledajte koga je sve Ivana nagovorila da se popne na pistu

Piše M.K.
10. listopada 2019. - 12:32
ivana00

Na modnoj reviji zadarske dizajnerice Ivane Jurić, održanoj u Klovićevim dvorima u Zagrebu, pojavilo se uistinu raznoliko društvo, na modnoj pisti, a i oko nje.

Ivanine haljine, koje obožavaju poznate Splićanke poput Danijele Martinović, Jelene Rozge, Lidije Bačić, Andree Šušnjare, na pisti su, naime, nosile djevojke i gospođe koje imaju iskustva u "mačjem hodu", ali i one kojima je to bilo prvo iskustvo u životu.

Jedna od njih bila je, na primjer, Mateja Vukmirović, glasnogovornica Milana Bandića, kojoj se komplimentirali da seodlično snašla, baš kao i Riječanka Nikolina Minovska, koja je očarala publiku.

Zašto je bila ovjenčana kao najljepša žena svijeta uvijek dojmljivom pojavom pokazala je Daniela Gračan.

Reviju je nosila i splitska operna pjevačica Antonela Malis, pjevačica Antonija Šola, balerina Lucija Radić, plesačica Valentina Walme, poduzetnica Jasna Kačar, pjevačice benda Učiteljice, kao i poznata blogerica Denis Grgić.

U večeri mode i nastupu Nine Kraljić uživala su brojna poznata lica poput glumica Barbara Vicković, Ane Maras Harmander, kojima se pridružio kolega Zoran Pribičević, stigla je i Lidija Bačić, Ivana Delač, Snježana Mehun, Tihana Harapin Zalepugin i brojne druge uspješne žene i poduzetnice.

Ivana Jurić, inače inženjerka tekstilnog i modnog dizajna, prvi put je izlagala samostalno, a sudeći po reakcijama publike, bilo je i vrijeme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2021 11:05