StoryEditor
Showbizlegendarni đole

Balašević opet napravio spektakl u Areni: na publiku je iz topova ispaljeno stotine bijelih plišanih zečeva!; Pogledajte galeriju iz Pule

Piše JL
18. kolovoza 2019. - 12:41

Jedan od najpoznatijih kantautora s ovih prostora, legendarni Đorđe Balašević, ispunio je u subotu navečer pulsku Arenu, piše Jutarnji list.

Nepopravljivi panonski romantik publici je priredio višesatni spektakularni koncert tijekom kojeg je izveo svoje najveće hitove. Uoči koncerta rekao je kako mu je Pula, kojoj se ove subote vratio nakon tri godine od prošlog spektakla, uvijek važan grad kada nastupa, a publika mu se za te riječi itekako odužila, pjevajući u sav glas od riječi do riječi sve njegove pjesme.

Bilo je smijeha, suza i zagrljaja, a atmosfera pod zvjezdanim nebom je kulminirala već na prvim taktovima pjesme "Neki novi klinci".

Kada je Balašević došao do stiha u kojem pjeva "Kroz maglu treperi devet sveća na torti / tad sam dobio par mandarina i malog belog zeca...", na oduševljenu publiku organizacija koncerta iz topova je ispalila stotine plišanih bijelih zečeva, lijepu uspomenu na noć koja će se još dugo pamtiti i prepričavati, piše Jutarnji list.

#PULA#ARENA#ĐORĐE BALAŠEVIĆ

Izdvojeno

05. srpanj 2020 22:35