Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
ShowbizPoduzetna Splićanka

Ava Karabatić ima novo zanimanje, a svoj talent odlučila je i papreno naplatiti: Jeftino je znak da vam nedostaje samopouzdanja!

Piše L.L.
16. travnja 2018. - 19:12
29418035_218169935599822_879802795221948

Veliki zaokret u karijeri odlučila je napraviti Ava Karabatić. Bivša starleta postat će umjetnica, a nedavno je predstavila i svoj poslovni plan.

Osebujna Ava već ima diplomu iz jezika, te samu sebe smatra intelektualkom, ali njen novi pothvat bit će ipak nešto kreativnije prirode. Umjetnički nastrojena od pete godine, kako je sama priznala, konačno je uhvatila vremena da se posveti - slikanju.

Nakon pjevanja, vođenja emisija, pa čak i pisanja, Ava je otkrila da se njen talent kreće i u smijeru slikanja, a najdraže joj je baviti se uljem na platnu. Svoj je izričaj predstavila na društvenim mrežama, ali samo dio.
 


To što se ozbiljno prihvatila kista ne znači ipak da će u samome startu sve otkriti. Dapače, za svoje potencijalne kupce priprema pravo iznenađenje. A ono će biti i skupo, kaže.

"Slikanje je moj način borbe s lošim situacijama. Najopasnija sam kad drugi misle da sam u opasnome padu... Meni za slikanje nije potreban mir, već ludilo, a s obzirom da sam svakako luda, imam mogućnost i biti najbolja", otkrila je u razgovoru za srpski Alo.

"Jeftino je znak da vam nedostaje samopouzdanja", dodaje, odgvovarajući na pitanje koliko bi njene umjetnine mogle koštati.
 

 

#AVA KARABATIć#SLIKANJE

Izdvojeno