StoryEditor
Showbizizvedbe za pamćenje

Arija Rizvić i Marko Kutlić pobjednici su 9. sezone showa Zvijezde pjevaju! Žiri oduševljen: Ovo je finale svih finala!

Piše PSD
21. studenog 2020. - 22:34
Pobjednici Arija Rizvić i Marko SutlićHRT

U uzbudljivoj finalnoj večeri, u kojoj je presudno bilo glasovanje gledatelja, Arija Rizvić i Marko Kutlić ponijeli su titulu pobjednika 9. sezone popularnog showa Zvijezde pjevaju!

Arija i Marko podsjetili su nas na dance hit Disco Inferno za čiju su izvedbu u 6. emisiji osvojili prve četiri desetke ovosezonskoga izdanja showa, donosi HRT.

Danijela je istaknula kako je evidentno da je Arija svo ovo vrijeme intenzivno radila jer je tako suvereno vladala pozornicom, izvedbom i koreografijom te se doimala izuzetno profesionalnom. Tolji je interpretacija para bila fantastična.

Uslijedila je rock balada Budi moja voda s kojom su se Arija i Marko predstavili u 3. emisiji.

Voda će za izvedbu ove pjesme uzvratiti kristalićima. Emocionalno i uzvišeno, rekao je Pađen.

Remi je naglasila kako je finalni pjevački boj prava borba titana te da Arija ima neobjašnjivu magiju osobito vidljivu u ovoj pjesmi.

U dijelu showa u kojemu se pjevala pjesma koja simbolizira cijelosezonsko iskustvo para, Arija i Marko izveli su pjesmu Feeling Good.

- Dovoljno je reći da je u Arijinu imenu skrivena melodija, izjavio je Jurica, dok je Remi ustvrdila kako je ovo finale svih finala te da bolje od ovoga ne može! Arija se pronašla u ovome žanru i jednostavno procvjetala, bili su neki od komentara zvjezdane četvorke.

Šarić i Lara za prvu izvedbu odabrali su pop uspješnicu Human, za koju su u 3. emisiji dobili najbolje ocjene žirija.

Remi je rekla da pamti emisiju u kojoj su pjevali spomenutu pjesmu te, iako nije tada komentirala njihov nastup, pao joj je kamen sa srca jer pitala se kako Šariću već tada reći da je savršen. - Besprijekorno, svaka čast!, dodala je.

Pađen je ustvrdio da iz snažna tijela stand up komičara izlazi snažan glas s puno osjećaja.

Dance pjesma Kad nema ljubavi bila je sljedeća na njihovu repertoaru. Za tu su izvedbu u prvoj emisiji bili nagrađeni najvećim zbrojem sudačkih ocjena.

Tolju je iznenadilo kada je prvi puta čuo Šarićev sjajan vokal te mu je udijelio kompliment rekavši kako ga smatra prirodnim pjevačem. Danijela, pak, nije krila oduševljenje njegovim pjevačkim talentom.

Pjesma Iz jednog pogleda za njih je bila simbol iskustva i avanture na putu do finala.

Prema riječima Tolje uspjeli su na svoj način izvesti ovu vrlo zahtjevu pjesmu te ju odmaknuti od Massimove iznimne interpretacije. Danijela je bila očarana zahvalivši paru na pruženu trenutku. I ostali članovi žirija imali su samo riječi hvale.

Za sve svoje nastupe, finalisti su od žirija dobili same desetke.

Posljednji puta vidjeli smo i šest parova nefinalista. Naime, natjecateljskom dijelu posljednje emisije prethodio je zajednički nastup u kojemu su Josipa i Sandi, Kristina i Vlado, Boris i Lea, Damir i Ivana, Marko i Gina te Dora i Bojan izveli medley pjesama koje su pripremali, ali nisu stigli predstaviti.

Svoj aktualni singl Puna memorija, koji je odmah oduševio publiku glazbenih društvenih mreža, u show programu izvela je Vanna!

Zbog epidemioloških mjera, u studiju nije bilo publike. Domaćini najraspjevanijega glazbeno-natjecateljskog showa bili su Barbara Kolar i Duško Ćurlić, scenarist Alen Đurica, redatelj Tihomir Žarn, a urednica Uršula Tolj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. svibanj 2021 00:15