StoryEditor
ShowbizJednostavni luksuz

Antonija Mišura Sandrić izaziva divljenje fotografijama svoga stana: luksuzno uređen prostor odlikuje elegancija, a fanovi joj pišu da bi se odmah uselili

Piše PSD
14. listopada 2021. - 14:43

Košarkašica Antonija Mišura Sandrić osvojila je Hrvatsku kada se 2012. pojavila na Olimpijskim igrama gdje je s ostatkom reprezentacija predstavljala našu zemlju. Svi su se raspisali o plavokosoj sportašici koja je otada parket i loptu zamijenila nekim drugim obvezama. Posvetila se majčinstvu i uživanju u svakodnevnim malim stvarima, od kojih joj je, po vlastitom priznanju, posebno važno uređenje doma.

Antonija često sa svojim brojnim pratiteljima dijeli kako izgleda njezin stan, a oni su mahom oduševljeni. Baš kao i izgled njenog profila, domom dominiraju bež tonovi, jednostavan je i elegantan. Osim toplih zemljanih nijansi u njemu prevladava i bijela, a mnogi su se zapitali kako uspijeva održavati sve tako urednim uz malu djevojčicu Taru i još jedno dijete na putu.

Osim dnevnog boravka ona je pokazala kako izgleda njena kuhinja, koja je moderna, ali u sebi ima i topline zahvaljujući pomno odabranim detaljima. Košarkašica je fan vaza i cvjetnih aranžmana koji dodatno unose živost u prostor.

Majka se posebno posvetila i uređenju sobe za svoju djecu koja izgleda upravo kraljevski zahvaljujući šarmantnim zidnim tapetama. Odličan je posao napravila kada je u pitanju uklapanje svih prostorija pod jedan zajednički stil, pa je soba, iako šarenija, dekorirana u istim nijansama kao i ostatak stana.

item - id = 1134995
related id = 0 -> 1123423
related id = 1 -> 1123421
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. listopad 2021 14:43