StoryEditor
ShowbizKUHA SE NOVA SEZONA

Antonija Blaće otkriva da se momci ‘tuku‘ da budu Gospodin Savršeni, pitali smo je i tko se prijavio iz Splita; ‘Puno ih traži ljubav...‘

6. ožujka 2020. - 09:01

I dok se uskoro na programu RTL-a očekuje prva sezona planetarno popularnog showa “Brak na prvu”, s te televizijske kuće počeli su emitirati i kratku najavu treće sezone “Gospodina Savršenog”, u kojoj pozivaju sve zainteresirane djevojke da se prijave i upuste u avanturu života.

Kreativna producentica showa, ujedno i njegova voditeljica, Šibenčanka Antonija Blaće, otkrila nam je da uskoro kreću sa snimanjem, pa pretpostavljamo da ćemo novu sezonu gledati već ove jeseni.

Nema sumnje da će novi Gospodin Savršeni - u prvoj je sezoni to bio Goran Jurenec, da bi ga naslijedio Mijo Matić - opet biti jedna od glavnih tema na prvim jutarnjim kavama.

Baš kao i dvadesetak djevojaka koje će se pred kamerama boriti za njega.

Na malim ekranima upravo se emitira poziv potencijalnim kandidatkinjama nove sezone “Gospodina Savršenog” da se prijave. Kakav je zasad odaziv?

- Odličan! Projekt je gledan, stvorili smo povjerenje kod gledatelja, lokacije snimanja su prekrasne, puno je putovanja i predivnih spojeva.

Goran i Hana iz prve sezone su zajedno, Mijo i Nuša nažalost nisu, ali vidi se da u showu postoji prilika za ljubav pa nam cure i momci vjeruju.

Moram pohvaliti cijeli tim koji neumorno radi na projektu, a dobili smo i priznanje, s kojim se do sada nismo hvalili, a mislim da trebamo - bili smo u Cannesu na radionici Warner Brothersa, vlasnika licence “The Bachelor”, gdje smo mi, mala Hrvatska, bili panelisti, i producentima velikih država poput SAD-a, Švedske i Australije prezentirali inovacije koje smo unijeli u format.

U internim krugovima smatraju nas vrlo uspješno odrađenim projektom za ovako malo tržište, a ipak na razini koji ne zaostaje za velikima. Također smo prva zemlja u svijetu koja je imala voditeljicu, a ne voditelja.

U prošloj sezoni nije bilo cura iz Splita. Hoćemo li ih gledati u novoj avanturi?

- Evo pozivam ih da se jave. Donja dobna granica je punoljetnost, ali osobno bih voljela cure od 24, 25 godina i više. Tražimo one koje su spremne za vezu, a neće nam škoditi malo splitskog mentaliteta.

Što očekujete od novih natjecateljica? Kakav profil tražite?

- Tražimo pametne i zanimljive djevojke, bitno mi je da su otvorene za ljubav, rado ću im pokušati naći Gospodina Savršenog po njihovoj mjeri. Dosad su kroz naš format prošle i doktorice, studentice, inženjerke, managerice, blogerice, informatičarke, profesorice, sportašice, pravnice... To samo dokazuje kako svi traže ljubav.

Je li novi Gospodin Savršeni već odabran?

U procesu smo odabira, imam već neke favorite. Ove se godine prijavilo dosta momaka, svi jako dobro reagiraju i žele biti dio projekta.

Ne možete vjerovati koliko ljudi zapravo traži ljubav. Nije ni curama i momcima danas lako kad govorimo o ozbiljnim vezama. Međutim, kad je casting u pitanju - dozvoljavam si slobodu pa moja ekipa i ja kontaktiramo direktno i djevojke i dečke koji nam se sviđaju. Prvi kriterij je ipak ljubav.

Kakvog muškaraca ovaj put tražite?

Voljela bih napraviti mali zaokret. Ne mislim da Gospodin Savršeni mora biti savršen u svakom pogledu, ali mora imati one savršene osnovne crte - pažljivost, nježnost, želju da živi u paru, odgovornost, stabilnost, šarm…

A to čime se bavi, je li sramežljiv ili ne, povučen ili ekstrovert, to mi je manje bitno zato što tražimo “ono nešto”. Da vam budem iskrena, ne bi htjela da se dečki na mene ljute, ali moram to reći naglas - puno je teže naći kompletnog dečka nego curu.

Žene rade na sebi, ovo novo društvo natjeralo nas je da rasturamo u poslu, dobro izgledamo, putujemo, rastemo, a muškarci se nikom ne dokazuju, ali zbog toga često i stagniraju. Probudite se momci, 2020. je!

Koliko je zahtjevno pronaći slobodnog momka koji bi se spremno upustio u traženje ljubavi svog života pred kamerama?

- Jako zahtjevno, iako, kako sam rekla, ljudima se sviđa format pa nije toliko teško kao na početku. Stvorili smo neko povjerenje. Uživam jako u tom cijelom procesu, volim ljude, zanima me ljudska priroda i jako puno učim o ljudima kroz sve ovo, doduše, nakupilo se do ovog projekta već jako puno iskustva.

Tko se, po vašem mišljenju, u toj ulozi bolje snašao - Goran ili Mijo?

- Mislim da se Goran malo bolje snašao jer je stariji i iskusniji. Mijo je bio mala suprotnost Goranu, što nam je i trebalo u drugoj sezoni. Sada se u trećoj trudimo pronaći opet nešto drugačiji tip muškarca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

30. listopad 2020 10:14