StoryEditor
ShowbizPRESUDA IZREČENA

Anamariji oduzeti svi dukati, nova gazdarica Aleksandra joj savjetovala: Pokaži karakter, a ne guzicu!

Piše PSD.
27. listopada 2015. - 11:00
Farmer Donald, koji je nakon nepunih tjedan dana napustio Farmu, svoju partnericu Aleksandru postavio je za sljedeću Gazdaricu.

"Mutikaša, čut će on mene kad se vidimo!" kazala je Aleksandra, nakon što je Mia pročitala njegovo pismo.

Farmersku zajednicu snažno je potresao događaj nakon subotnjeg duela. Naime, Anamarija je verbalno napala farmericu Anitu, čime je iskazala netrpeljivost. No, kako se neprimjereno ponašanje na Farmi ne tolerira, Anamarije je kažnjena oduzimanjem svih dosad zarađenih dukata.

"Što se tiče oduzimanja dukata, svejedno, dukati k'o dukati!" - kazala je Anamarija, a kasnije i objasnila svoje postupke.

Izgubljenija nego je bila

"Ne mogu pokazati da sam slaba. Bolje mi je onda derati se na nekoga i reći mu ružne riječi. Sada sam izgubljenija nego li sam bila..." - priznala je Anamarija pustivši suzu.

Njezina najbolja prijateljica na farmi, Anna, stala je uz nju."Ja ću stati iza nje i pokušat ću joj olakšati boravak koliko god budem mogao" - kazao je Ivica i prokomentirao odnose na farmi.

"Međuljudski odnosi su poremećeni na farmi otkad smo ušli, samo to malo stagnira, pa se malo probudi. Ima ljudi kojima je prevelik ego..."

PSD, FOTO: NOVA TV
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2021 00:38