StoryEditor
ShowbizMjesecima nakon

Alyssa Milano suočava se s posljedicama koronavirusa: šokirana glumica u videosnimci pokazala opadanje kose

Piše PSD
11. kolovoza 2020. - 15:43
AFP

Alyssa Milano ni mjesecima nakon što je preboljela koronu nije prestala osjećati njezine posljedice. Fanovima je sve otkad je u ožujku počela osjećati simptome iskreno prenosila kroz što je prolazila, a kao posljednje u nizu objavila je video u kojem prikazuje koliko joj kose opada.

Opadanje kose jedna je od već poznatih posljedica korone, a zvijezda serije "Čarobnice" uz video je napisala: “Pogledajte što COVID-19 radi vašoj kosi. Shvatite ovo ozbiljno.” Za video pokazuje četku bez ikakvih vlasi i zatim se počinje češljati i sve više kose ispada.

Glumica je svojim primjerom pokušavala apelirati na loš američki zdravstveni sustav još otkako se počela osjećati loše i primjećivati simptome, a testovi su joj se pokazivali negativnima na koronu.

- Nikada se nisam osjećala ovako loše. Sve boli. Gubitak mirisa. Osjećala sam se kao da mi slon sjedi na prsima. Nisam mogla disati. Nisam mogla zadržati hranu u sebi. Izgubila sam 4 kila u 2 tjedna. Bila sam zbunjena. Mala temperatura. A glavobolje su bile užasne.

Pozvala je svoje fanove da peru ruke, nose maske i pridržavaju se pravila o distanciranju kako bi izbjegli ono što se njoj dogodilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

21. rujan 2020 10:45