StoryEditor
ShowbizTICK TOCK

Albina na prvoj probi u Rotterdamu ‘zapalila‘ pozornicu: jedni nastup smatraju previše kičastim, drugima je naš najbolji ikad na Eurosongu!

Piše M.P.
9. svibnja 2021. - 14:02

Nešto prije podne Albina Grčić sa svojim je timom prvi put stala na pozornicu u Rotterdamu.

Na početku nastupa je u mraku, dok je obasjavaju neonska svjetla piše eurosong hr. Uskoro kreće igra s laserima, a tijekom prvog refrena pridružuju joj se plesači, nakon čega se oni odmaknu, te se njoj pridruže četiri hologramske Albine.

image
Albini i plesačima kostime je napravio riječki dizajner Juraj Zigman.
Ebu/eurovision.tv

Od nastupa s Dore ostao je dio kada je plesači dignu u zrak, ovaj put prije hrvatskog dijela, nakon čega plesače i nju zumira kamera.

Komentari su zasad različiti, jednima se sviđa nastup i smatraju ga našim najboljim ikad na Eurosongu, dok drugi misle da je previše kičast, za što krive Zigmanove futurističke kostime na Albini i plesačima.

image
Baš kao i na Dori plesači će je u jednom trenutku podići u zrak.
Ebu/eurovision.tv

Tijekom jučerašnjeg dana na kladionicima smo pali na 11. mjesto u prvom polufinalu (deset zemalja prolazi u finale), a bit će zanimljivo vidjeti hoće li se situacija promijeniti nakon ove prve probe.

image
Albina se nada ulasku u finale.
Ebu/eurovision.tv

- Ja sam oduševljena, nisam znala kako će to izgledati na TV-u. Naravno bilo je nekih tehničkih problema na samom početku, ali tek smo se upoznali s pozornicom. Mislim da stvarno imate na što biti ponosni, potrudit ću se biti u svom najboljem izdanju, držite fige, rekla je Albina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2021 18:27