StoryEditor
Showbizza pametne uređaje

Aktivirana aplikacija 'Supertalenta'

Piše PSD
20. travnja 2016. - 18:04
aplikacija supertalent

Ususret šestoj epizodi 'Supertalenta' koja je emitirana ovu nedjelju aktivirana je po prvi puta i jedinstvena aplikacija showa za pametne uređaje, te ju je do sada preuzelo gotovo 5000 fanova, izvijestili su sa Nove TV.

Uz aktualnu sezonu popularnog showa Nove TV u prosjeku je više od 630 tisuća gledatelja, a 'Supertalent' zaključno s posljednjom, šestom epizodom ostvaruje čak 33,3 posto udjela u gledanosti te je za pretpostaviti da će i broj korisnika aplikacije trenutno najgledanijeg zabavnog showa također rasti.

Osim što su korisnici i prije same emisije kroz aplikaciju pratili sve novosti o omiljenom showu i natjecateljima, konzumirali interaktivan sadržaj, dodatan sadržaj na aplikaciji se pojavio upravo tijekom same emisije.

To su prepoznali i svi korisnici, te je zanimljiv podatak da je aplikacija zabilježila preko 100 tisuća interakcija i čak više od 75 000 puta stisnut je gumb 'Supertalenta' tijekom trajanja posljednje epizode.

Naime, svi korisnici aplikacije tijekom trajanja same emisije imaju priliku izraziti svoje mišljenje o nastupima kroz niz zabavnih i zanimljivih anketa, prognozirati ocjene žirija i provjeriti svoje znanje o showu, a kao najpopularnija opcija pokazala se upravo korištenje crvenog odnosno zlatnog gumba koji je u određenim dijelovima emisije stisnut i više od 14.000 puta u svega nekoliko minuta, da bi se do kraja epizode ova brojka popela na impozantnu brojku, 75 tisuća.

Nova TV najavljuje još jednu audicijsku epizodu ove nedjelje koja nam otkriva nove, još neviđene talente, no emisija će ujedno donijeti i konačnu odluku o svim polufinalistima ove sezone čije ćemo točke gledati u emisijama uživo od 1.svibnja.

#TELEVIZIJA#SHOW#APLIKACIJA

Izdvojeno

06. srpanj 2020 04:11