StoryEditor
ShowbizU FOKUSU

Adriana Ćaleta-Car i njena vjenčanica bile su glavna vijest zadnjih dana: ona definitvno nije pobornica onog ‘manje je više‘, ali ne mora svatko ni biti, zar ne?

9. lipnja 2022. - 13:45

"Je l' ovo svadba ili bugarska matura? Kosa spaljena i dijamanti od dva dinara": Prebogata hrvatska mlada ovog vikenda je glavna tema na mrežama", naslov je teksta o vjenčanju Duje Ćalete-Cara i Adriane Ćaleta-Car  koje se održalo prošlog tjedna u Dubrovniku na jednom srpskom portalu.

image
Tonći Plazibat/Cropix/Cropix

Manekenka, influencerica i pravnica je izazvala pažnju mnogih. Odabir je u svakom slučaju neobičan i dosad neviđen, ali i malo pretjeran. Mladenka definitivno nije pobornica onoga manje je više. Ali ni ne mora biti.

Poanta je da se na dan vjenčanja haljina sviđa onoj osobi koja je nosi. Vjerujemo da je bila zadovoljna kreacijom čim ju je sama dizajnirala zajedno s poznatom hrvatskom dizajnericom Matijom Vuicom.

image
Tonći Plazibat/Cropix/Cropix

Bilo kako bilo, Dubrovkinja je bila u svim mogućim medijima, domaćim i stranima, a to je, vjerujemo, i priželjkivala.

Za kraj bismo dodali i da bi Adrianin odabir više pristajao Met Gali ili možda crvenom tepihu u Hollywoodu, odnosno maturalnoj večeri.

Crkveno vjenčanje je kad se sve zbroji ipak prigoda koja ne bi trebala otkrivati ovoliko, a često svećenici ni ne dozvoljavaju ulazak mladenki u crkvu ako nisu propisno 'pokrile' i najmanji dio kože na rukama i leđima.

image
Tonći Plazibat/Cropix/Cropix

Tko je njima kriv što nisu Adriana.

Za kraj moramo pohvaliti jednu stvar - u moru istih vjenčanica i mladenki hrabro je usuditi se biti drugačiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. kolovoz 2022 17:10