StoryEditor

Adnan Babajić želi snimiti duet s Dinom Merlinom

Piše PSD.
7. siječnja 2009. - 16:13

Adnan Babajić iz bosanskog mjesta Živinice, pobjednik “Operacije Trijumf”, osvajanjem je titule pobio bit prvoga regionalnog reality showa, realiziranog u svrhu promocije pop-rock glazbe.

Mladića koji od djetinjstva sluša narodnjake, a svoju sklonost folku nije se ustručavao pokazati ni u “OT”-u, nakon pobjede čekala je bijela limuzina koju je za njega naručio otac...

U maniri prave zvijezde Adnan je napravio nekoliko počasnih krugova nakon preksinoćnjeg izravnog TV prijenosa iz studija na beogradskom Košutnjaku, a potom nastavio slaviti neočekivanu pobjedu za koju su mnogi mislili kako će, kad je već zaobišla favorita Aleksandra Belova iz Makedonije, pripasti drugom kandidatu iz BiH Vukašinu Brajiću, sklonijem pop-rock izričaju.

- Moram priznati da sam u šoku, ugodno sam iznenađen. Volio bih se baviti pop-glazbom i jednog dana snimiti duet s Dinom Merlinom - izjavio je uzbuđeni Bosanac, dodavši i kako obvezno mora upisati satove engleskog jezika s kojim baš nije na “ti”.

 Pobjednika prve “Operacije Trijumf” (drugo se izdanje planira u 2010. godini) poslije stotinu dana boravka na Akademiji čeka snimanje CD-a za “Universal music”, koji će objaviti u rujnu. Navodno bi s ostalim kandidatima “OT”-a nakon skore objave zajedničke kompilacije trebao krenuti i na promotivnu turneju po zemljama bivše Jugoslavije čije su TV postaje emitirale glazbeni reality show - Makedoniji, Hrvatskoj, Srbiji, BiH i Crnoj Gori.

Adnan Babajić već je sudjelovao na raznim izborima za nove glazbene nade poput Audicije za zvijezde, FTV Karaokama, te OBN Super Nova VIP natjecanju. Svira klavir, bubnjeve i harmoniku, a među glazbenim stilovima koje preferira ističe pop, rock i klasiku. Prava zvijezda bi, po mišljenju pobjednika prve “Operacije Trijumf”, trebala imati stas i glas, a njegova je prednost što zna pjevati, plesati i svirati. Da može birati, Adnan bi volio zapjevati i s Bryanom Adamsom i Željkom Joksimovićem u čijoj pjesmi “Lane moje” pronalazi sebe.

 

item - id = 35483
related id = 0 -> 89498
related id = 1 -> 65745
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. listopad 2021 03:59