StoryEditor
ShowbizNEMA OZLIJEĐENIH

'Već sat i pol’ čekam da dođu na izvid u centru Zagreba, jer je budala koja me tresnula pobjegla s mjesta nesreće!': naš poznati pjevač s prijateljem doživio nervni slom

Piše M.K.
14. ožujka 2019. - 19:23
jacques

"Eto, to je naša prometna policija!!! Već sat i pol’ čekam da dođu na izvid nesreće u centru Zagreba, jer je budala, koja me tresnula, pobjegla s mjesta nesreće!

Najstrašnije je što se 4 PUTA (!!!) u ovih sat i pol’  nitko ne javi na 192!!!

A sada sam dobio informaciju od policijskog službenika (koji je pritom potpuno nonšalantan) da ću vjerojatno čekati noćnu smjenu, jer nema dovoljno patrola...

Eto, novinari, pišite o ovome i koga mi plaćamo!!! To je ‘organizacija’ posla i pomoć u nesreći?!? Sa mnom je u autu i Jacques, a ozlijeđenih srećom nema!!!" - sudeći po silnim uskličnicima i velikim slovima Michael Beck, očito prijatelj pjevača Jacquesa Houdeka, doživio je totalni nervni slom zbog neugodne situacije koja ga je zatekla.

Najprije je, sudeći po njegovoj objavi na Facebooku, netko autom naletio na njegovo vozilo, a onda ga je u totalni šiz bacila činjenica da prometna policija ne dolazi na uviđaj.

Pošto je zavapio: "Dijelite svi"!", ne sumnjamo da će se službenici uskoro i pojaviti, a njegov je vapaj naišao na različite reakcije na društvenim mrežama.

"Pusti auto, odi na cugu u birc - doći će odmah patrola zbog parkiranja na kolniku - jer eto...to je bitnije" - savjetovao mu je jedan od pratitelja.

Beck je priložio i "izlist" poziva upućenih policiji...

#JACQUES HOUDEK

Izdvojeno

08. srpanj 2020 02:29