StoryEditor
ShowbizVelika briga

'Već sam 15 dana u karanteni, možete misliti kako mi izgleda svakodnevica...': Doris otkrila da se 'udarnički' priprema za koncert života, evo što joj je trenutno opsesija

21. studenog 2019. - 17:35
koncert_split1-070519

Doris Dragović svoj je nadolazeći koncert 30. studenog u zagrebačkoj Areni već rasprodala - iako nas još punih deset dana dijeli od nastupa, ulaznica u ponudi nema gotovo dva mjeseca, a Splićanka je spremna za, po svemu sudeći, koncert života.

Neki ga nazivaju i "glazbenim događajem godine", a zašto se nada da će biti upravo tako, komentirala je danas za Narodni radio i sama pjevačica.

"Svaki je moj koncert poseban i različit, repertoar nikad nije identičan, za svaki se pripremamo kao da je zadnji… Imam i bogatstvo, sa mnom na pozornici te večeri bit će maestro Ante Gelo, sa svojim gudačima, koji već mjesecima priprema aranžmane. Moje pjesme dobit će nebesku perspektivu upravo kroz to što će na pozornici biti 15 gudača", rekla je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Narodni (@narodniradio) on

Otkrila je i kako teku pripreme.

"U karanteni sam već 15 dana. Nastojim ostati zdrava, nastojim u ovo vrijeme virusa, viroza i gripa da mi nitko ne dođe blizu. Možete zamisliti kako izgleda moja svakodnevica“, ispričala je, unatoč ovim rigoroznim potezima, dobro raspoložena Doris.

Za nastup se, kako je rekla, priprema "udarnički", ali treme nema.

"Nisam u nekom posebnom stresu, osim što čovjeka vuče odgovornost - jesam li sve napravio. U ovim trenucima meni je važno družiti se sa svojom glazbom, razmišljati kako izraziti pjesmom ono što bi želio.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Narodni (@narodniradio) on

A za vrijeme koje pjevačica provodi u pripremama, njeni brojni obožavatelji pristižu iz Njemačke, Švicarske, pa čak i Grčke, potvrđuju organizatori. 

„Meni je taj fenomen nešto nezamislivo, nemam dovoljno riječi da zahvalim tim ljudima na povjerenju. Moja opsesija, moja velika briga je da dam ono što nekome može nahraniti dušu dovoljno da pomisli, kad se vraća kući, vrijedilo je.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Narodni (@narodniradio) on

Izdvojeno

01. kolovoz 2020 13:47