StoryEditor
ShowbizDrugi put u šest mjeseci

'Uništena sam, nisam ni pomišljala na ovakav ishod kad sam dolazila na pregled': poznati par shrvan od boli, tužne vijesti stigle su nakon samo četiri mjeseca trudnoće

Piše L. L.
12. studenog 2019. - 13:08

Glumac Alec Baldwin i njegova supruga Hilaria objavili su tužne vijesti. Umjesto da uskoro postanu roditelji petog djeteta, moraju djeci objasniti da bebu neće upoznati - Hilaria je pobacila, a shrvana viješću objavila je da medije moli za privatnost.

Dijete je na svijet trebalo stići na proljeće, a ovo je drugi put u šest mjeseci da je 35-godišnjakinja pobacila. O toj tragediji je već pričala u javnosti, kao i o depresiji koja nastupa kod nekih žena nakon ovih, za mnoge najtežih, trenutaka u životu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

"Neizmjerno nam je teško s vama podijeliti najtežu vijest da smo danas izgubili našu bebu koja je imala četiri mjeseca. Iako smo u ovom trenutku potpuno shrvani, skupit ćemo snage kako bi prebrodili i ovu tragediju. Neizmjerno smo sretni što već imamo četvero zdrave djece i čvrsti u zajedničkoj namjeri da ne ispuštamo iz vida", stoji u posljednjoj Hilarijinoj objavi u kojoj je tješi njena kćerkica, 5-godišnja Carmen.

"Nisam okolišala i rekla sam joj  da ipak neće upoznati novu bebu. Obećala sam joj pritom da ćemo se svakako potruditi da dobije novog brata ili sestru, samo malo kasnije", otkrila je kako je djeci objasnila veliki gubitak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

"Uništena sam, ni su snu nisam pomišljala na ovakav ishod kad sam dolazila na pregled. Jednostavno ne znam što bih rekla, još se nisam posložila. Molim medije za privatnost, to je sve što tražim", zaključila je.

Hilaria i Alec Baldwin zajedno su od 2012. godine. Zajedno osim 5-godišnje Carmen imaju 4-godišnjeg Rafaela, 3-godišnjeg Leonarda i 1-godišnjeg Romea. O svim problemima koje nosi pobačaj, Hilaria je govorila i ranije:

"Mislim da je jako važno prikazivati istinu, shvaćam kao svoj posao biti iskrena i otvorena u vezi toga. Ne sramim se ovog iskustva, želim biti dio truda žena koje pokušavaju normalizirati pojam pobačaja i maknuti stigmu koja se veže uz to", izjavila je tada, prenosi People.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

#POBAČAJ#ALEC BALDWIN#HILARIA BALDWIN

Izdvojeno

29. lipanj 2020 21:43