StoryEditor
Showbiz'On mene, ja njega...'

'U takvim odnosima sam s puno nogometaša': prelijepa Srpkinja koju se povezivalo s Antom Rebićem konačno opisala što je točno između njih bilo

Piše L. L.
23. svibnja 2019. - 21:25
ante rebic

Prelijepa Srpkinja Sofija Milošević, za koju mediji u susjedstvu pišu i da je jedna od najljepših žena u državi, svojem je zanosnom izgledu i zavidnoj karijeri unatoč, ipak, čini se, solo.

Tako je barem, nakon mjeseci naklapanja, potvrdila u intervjuu za srpski Story, što je i domaćim čitatelji(ca)ma zanimljivo iz jednog jednostavnog razloga - od veze s Antom Rebićem, nema ništa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🕊🕊🕊 @fashionnova 🕊🕊🕊

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

S nogometašem su ju, podsjećamo, počeli povezivati i srpski i domaći mediji, nakon što se glas proširio kuloarima. Manekenka koja je nedavno pokrenula i vlastitu liniju odjeće to je objasnila na sasvim jednostavan, pomalo i nevjerojatan način.

"Ne znam kako su samo uspjeli navodnu vezu izgraditi na samo dvije činjenice - on je mene počeo pratiti na Instagramu, a potom i ja njega... Međutim, mi se nikada nismo ni upoznali!", govori manekenka za Story.

"U takvim sam odnosima s mnogo poznatih ljudi, uključujući naravno i nogometaše. Već sam to rekla, u ljubavnim sam vezama vrlo transparentna - da sam s nekim, već bi se to znalo...", dodaje sasvim otvoreno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

looking right 😎

A post shared by Ante Rebić (@anterebic) on

Rebić pao na beogradsku ljepoticu Sofiju, pa se povukao, srbijanski mediji pišu: 'Njena burna ljubavna prošlost sa sportašima nije se svidjela Hrvatu'

Podsjećamo, u vrijeme kada se o vezi pisalo, novinari Kurira prenijeli su i vijest da se Rebić iz "veze" povukao, budući da mu "nije odgovarala burna ljubavna prošlost lijpoe manekenke". Pod tim su, pretpostavljamo, mislili na njenu trogodišnju vezu s nogometašem Ademom Ljajićem, te nikad potvrđenu aferu s njegovim kolegom Duškom Tošićem.

#ANTE REBIĆ#SOFIJA MILOŠEVIĆ

Izdvojeno

06. srpanj 2020 18:51