StoryEditor
ShowbizSAMO ŠTO NIJE

'Svojim bivšima bih poručio da ovo ne gledaju!': Mijo iznenadio vrućom najavom, ocijenio poljupce pred kamerama i opisao svoju idealnu djevojku

Piše M.K.
14. listopada 2019. - 10:45
mijo

Miju Matića, prvaka Hrvatske u bodybuilldingu, profesionalnog vatrogasca, osobnog trenera i modela, u ovom, završnom tjednu RTL-ovog showa čeka najvažnija odluka, ona djevojke koja bi mu mogla postati patnerica i izvan showa.

Prva sezona "Gospodina Savršenog" iznjedrila je ljubavnu vezu koja traje i dalje, onu Gorana Jureneca i Hane Rodić, a hoće li se isto dogoditi i plavookom Siščaninu, tek treba vidjeti.

A završnica showa bi mogla biti vruća, budući je Mijo dao naslutiti da će biti i  - seksa!

Dobro se nisu počupale! Mihaela se s Mijom na svjetioniku maratonski ljubila i priznala seksualnu napetost; Zavodnik kasnije izveo Barbaru, Julie pošizila

'Trudila sam se biti pristojna, smirila sam svoju divlju stranu...': bivša studentica medicine ispala iz 'Gospodina Savršenog' pa prokomentirala konkurenciju u showu

Odgovorio je pred kamerama RTL-a i na druga zanimljiva pitanja, poput onog smeta li mu kad je djevojka starija od njega?

"Godine mi ne predstavljaju nikakvu ulogu..." - ustvrdio je Mijo. Upitan je li ikad bio u vezi sa starijom partnericom, priznao je da nije, ali i da je, zapravo, "imao malo veza..."

Pukao je od smijeha kad ga je novinarka upitala imaju li njegove bivše "nešto zajedničko", a na pitanje što bi poručio onima koje ga gledaju preko tv-a, bio je decidiran:

"Nemojte gledat!".

Upitan kako bi zamislio svoju "gospođicu Savršenu", rekao je: "Ne razmišljam tako, prepušten sam intuitivno osjećaju. Nemam neke okvire u koju bi stavio svoju idealnu curu. Može biti totalno drugačija od mene, a može biti ista ja. Ne mogu to znat...".

Poljupce pred kamerama koji su se dosad dogodili u showu ocijenio je kao "nešto između".

"Ovisi tko je bio..." - priznao je.

'Bilo mi je jako neugodno!': poljupci u Gospodinu Savršenom vam se čine romantični? Konobarica koja nije imala ozbiljnu vezu otkriva kako joj je bilo i što se sve u kući događa

Posebno je uzbudio poklonice otkrićem da "postoji mogućnost seksa" u finalnom tjednu showa.

Svojim najvećim adutom smatra osmijeh, premda se ne ustručava iskoristiti i druge dijelova tijela, poput stražnjice, koju je primjerice snimio u tangama i objavio na društvenim mrežama.

"Privučem pažnju, a onda napišem poduži tekst!" - otkrio je strategiju kojom se koristi da bi poslao poruku koja mu je važna.

Matić kaže da se još navikava na prepoznavanje na ulicama, kao i da su mu roditelji rekli da "radi što hoće", kad im je rekao da se prijavio u show.

"Oni su već navikli na te moje iznenadne odluke!" - smije se.

Rekao je i kako na njegove odluke ne bi utjecao stav roditelja, ukoliko im se njegova djevojka ne bi svidjela...

 

#GOSPODIN SAVRŠENI#MIJO MATIĆ

Izdvojeno

02. srpanj 2020 03:34