StoryEditor
ShowbizHoće, neće

'Sveti Duje, pomozi Roku': Splićanin je na prijemu kod župana bio tajanstven u vezi priprema za Eurosong, opet se povuklo i 'kontroverzno' pitanje koje sve muči

Piše V. P.
18. ožujka 2019. - 18:59
Roko_Blazevic

Nakon sinoćnjeg nastupa na humanitarnom koncertu u HNK Split našeg ovogodišnjeg predstavnika na Eurosongu primio je splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban i 18-godišnjem Roku Blaževiću zaželio sreću u Izraelu.

Ono što sve zanima je hoće li mlađahni Splićanin na eurovizijskoj pozornici imati krila kao i na Dori, no pobjednik RTL-ovih Zvijezda taj podatak još uvijek vješto skriva. Kaže kako još uvijek sa svojim timom razrađuje cijeli koncept nastupa, ali i da sprema nešto na visokoj razini s obzirom da u Izraelu imaju dobre uvjete.

- Trenutno nemam tremu, mislim da će me početi hvatati malo prije samog nastupa, a do tada učim za školu i pripremam se za maturu. Bit će pakleno, čekaju nas jako naporne probe, no mislim da je to potrebno i nužno da bi cijela manifestacija ispala na vrlo visokom nivou, rekao je Roko ne želeći otkriti i hoće li pjesmu 'The Dream' otpjevati na hrvatskom ili engleskom jeziku.

Zasad mu kladionice predviđaju 35. mjesto, no pjevač se time ne zamara i misli kako će se to promijeniti čim počnu prve probe koje ga u Tel Avivu očekuju već 7. svibnja.

Blaženko Boban čestitao je Roku na osvojenom prvom mjestu na Dori istaknuvši kako ga je sinoć pratio na nastupu u kazalištu gdje je svojom pjesmom na noge digao cijelo gledalište.

- On je kvalitetan učenik naše 4. gimnazije, a nadam se da će, kao što mi kopiramo izvrsnost Izraela, ovaj put oni kopirati Rokovu izvrsnost na Eurosongu. U to ime želim mu da pokaže Izraelcima kako smo mi moćni i izvrsni. Sveti Duje, pomozi Roku, kazao je župan.

#BLAŽENKO BOBAN#ROKO BLAŽEVIĆ#EUROSONG 2019.

Izdvojeno

06. srpanj 2020 23:47