StoryEditor
Showbiz'KAO U VRIJEME STARIH FESTIVALA'

'Što je starija, to bolje pjeva, samo sam se ježio...': Doris Dragović snimila baladu s Rišpetom i opčinila članove klape

Piše M.K.
20. ožujka 2018. - 19:33
Doris_klapa Rispet_5

To se zove dobitnom kombinacijom, kad svi protagonisti jedne glazbene priče jednako budu oduševljeni što im se takva suradnja dogodila, a to se upravo dogodilo Splićanima, članovima klape Rišpet i Doris Dragović, koji su snimili baladu "Jedina jubav moga života", koja je svih takla u srce.

Pero Kozomara, skladatelj najvećih uspješnica klape "Rišpet", udružio je snage s Robertom Pilepićem, koji potpisuje stihove pjesme i ne skriva koliko je zadovoljan, ali i dirnut, ovom glazbenom pričom, na koju je dugo čekao.

"Ovo je pisma o srići, o tome kako si pronašao ljubav svog života, o onim lipim osjećajima koje djeliš sa svojim partnerom, sa osobom svoga života, svi oni poljupci i dodiri nekako su smješteni u ovoj pismi, ovo je zapravo velika oda ljubavi i zaljubljenosti. Svi koji vole nekoga vjerujem da će pronaći dio sebe.

Ne moram niti govoriti koliko mi znači i koliko sam počašćen što je jedna od najvećih diva ovih prostora, Doris Dragović, snimila duet sa Rišpetom. Doris je toliko jednostavna, a toliko velika žena, umjetnica i pjevačica. Dok smo u studiju snimali, ja sam se ježio, ona naprosto što je starija to bolje pjeva. Kada je rekla da snimamo duet i da joj je pjesma sjajna, mojoj sreći nije bilo kraja!" - priznaje Kozomara.


 

I Doris je sve "baš nekako silo".

"Pero Kozomara i Ivo Amulić moji su dugogodišnji prijatelji i kolege. O glazbenom talentu, jednog i drugog, nemoguće je ispričati u nekoliko rečenica, mogu samo reći da su neupitni i veliki. I klapa Rišpet jest itekako vrijedna glazbenog divljenja. Licu pjesme, posebnu ljepotu dodao je i mladi splitski aranžer Leo Škaro.

Sama pjesma vraća me na izvor i podsjeća na zlatne godine splitskih terasa i festivala. Ova me suradnja silno veselila i obogatila, te sam posebno zahvalna mome dragom Peri što me pozvao u ovu priču..." - poentirala je splitska pjevačica.

Izdvojeno

09. kolovoz 2020 08:08