StoryEditor
ShowbizSamo jako

'Ovo sam ja, majke mi moje!': poznata Drnišanka iznenadila nabildanim tijelom, a poslala je i važnu poruku za Praznik rada

Piše J.V.
1. svibnja 2018. - 21:37
ojdanic_ecija6-280716

Kada je prije nekoliko mjeseci istrčala maraton, Ecija Ojdanić dokazala je svima da može, ako to baš naumi, što hoće. Za jednu 43-godišnjakinju koja se nije pretjerano bavila sportom, radi se o priličnom uspjehu. 

Vježbanju se očigledno dodatno posvetila, ako je suditi prema njenom sve utegnutijem izgledu. Narasli su i mišići, a zainteresiranim pratiteljima objasnila je glumica i kako. Svoju rutinu vježbanja bez susprezanja dijeli na društvenim mrežama, da bi i drugima poslala poruku - da se može.

Ako se hoće, naravno, i ako se ima volje. A Drnišanka je ima i napretek. Teretana joj nije strana, što je očito i iz posljednje objave na Instagramu.
 


"Ovo sam ja, tj. moja leđa, majkemimojemile!!! Ugl, poruka za Praznik rada, jedino nas težak i ozbiljan rad može spasiti. Dobro, i pravedniji sustav, i socijalna država, i pošteni političari... ali, ono sto možemo jest dati svoj maksimum. I nadati se najboljem!", poručila je svojim pratiteljima nabildana Ecija.

"Čista snaga", komentirali su obožavatelji, oduševljeni napretkom. Glumica ne samo da je iznenadila sve mišićima, uz to je odaslala i važnu poruku za Praznik rada. Može reći da je za danas posao obavila.
 

 

Skoro pa mimikrija! #saturdayvibes #helloweekend

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

27. veljača 2021 05:17