ShowbizIma plan

'Nije faza, nego način života': Danijela Dvornik u novoj godini odlučila krenuti u borbu s kilogramima, a povukla je i delikatnu temu koju će razumjeti sve njene vršnjakinje

Piše J.V.
14. siječanj 2018. - 20:19
26073296_672291029826230_6271828085356625920_n

Iako je tek sredina siječnja, Danijela Dvornik očito je ozbiljno shvatila poznatu 'nova godina, nova ja', pa je krenula jako. Najjače dosad, jer sudeći prema objavama, višak kilograma nema više šanse kod nje.

Umjesto izgladnjivanjem, liposukcijama i ostalim, kratkotrajnim čudesima, Danijela se odlučila na metodu koja bi trebala dati dugotrajne rezultate. Ako je vjerovati fitness guruima, stručnjacima i ostalim uživljenicima u zdravu prehranu i vježbanje, uspjeli ste u onome trenutku kada dijeta postane način života.

Zapravo, riječ 'dijeta' zabranjena je u većini rječnika kojim se koristi gore navedena ekipa. Govori se zapravo o načinu prehrane, koji bi trebao biti toliko kvalitetan da postane trajna opcija, a ne muka. Voće, povrće, zdrave žitarice i dobri izvori proteina trebali bi zamijeniti bilo kakve slatkarije i 'prazne kalorije'.

Lakše je reći, ali dobro. Danijela je skočila na taj vlak, od nove godine kreće u nove pobjede, a u borbi s kilogramima pomoći će joj - zdravi recepti kojima se posvetila. Odlučila je svojim pratiteljima na facebooku dnevno objavljivati recepte njenih zdravih i brzih jela koja će ih, kao i nju, nada se, vratiti u formu.

"Jedete zdravo, balansirano i ukusno. Već sam tjedan dana u ovakvom režimu prehrane u cilju gubitka kilograma i općeg zdravlja. Nije to nova faza nego način života. Krenula sam i u teretanu a planiram i na Sljeme barem jednom tjedno. U menopauzi sam i nemam nikakve simptome koje žene često imaju. Štoviše, osjećam se zbilja odlično", napisala je Danijela poletno.

Ono što je mnoge iznenadilo intimno je priznanje koje je Danijela, onako usput, ubacila u svoju objavu. Iako se danas priča stvarno o svemu, menopauza je još uvijek delikatna tema, a pratiteljice su to zahvalno pozdravile.

#MRšAVLJENJE#MENOPAUZA#DANIJELA DVORNIK