StoryEditor
ShowbizBez nacionalno političke konotacije

'Ne, nije Srbija kriva jer te žene ne vole. Ni Hrvatska jer si debil...': Jelena Veljača obrušila se na kritičare svoje nove serije pa obrisala sve negativne komentare

Piše J. V.
19. rujna 2018. - 16:56
40639915_712993599047433_879434104313594652_n

Kako je i bilo najavljeno, nova serija Jelene Veljače, "Pogrešan čovjek", krenula je u ponedjeljak s emitiranjem na RTL-u, ali i na nacionalnoj srpskoj televiziji. Budući da se i snimanje odvijalo na dva plana, a i da je glumačka ekipa podijeljena po regiji, podjednako su bili uzbuđeni gledatelji "kod nas", kao i u susjedstvu.

Ni autorica serije nije skrivala uzbuđenje; na društvenim je mrežama najavila svoje novo djelo, pa su joj i nakon emitiranja pristupili pratitelji s komentarima i reakcijama na prve epizode.

Ako sada odete na glumičin profil naići ćete samo na pohvale, ali i jedan komentar koji je sama ostavila, a dokaz je da nisu baš sve reakcije bile podjednako pouzitivne...

Iščitavajući, naime, Veljačin "rafal", jasno je da su joj neki uputili primjedbe na nacionalno političkoj bazi, no ona ih je očito obrisala. Jasno, budući da su kompletno neutemeljeni, a lijepo je "hejterima" Jelena sve objasnila u svom komentaru.

"Posebno s obzirom da na seriji radi 50 posto ekipe iz Hrvatske, a 50 iz Srbije te priča nema nikakvu nacionalno/političku konotaciju već je čista ljubavna priča. Ono skinite mi se više, vi koji učitavate vaše psihičke probleme i veličinu u svaku stvar na svijetu. Ne, nije Srbija kriva jer te žene ne vole. Ni Hrvatska jer si debil. Samo ti, prijatelju, koje god vjere i nacionalnosti jesi", bez pardona je poručila.

"Jako je ružno da netko komentira kako se netko ponižava i da serija ima političku konotaciju. Bravo za glumačku ekipu sa svih prostora", podržala ju je njena pratiteljica.

"Hvala Beogradu što je sinoć gledao 'Pogrešnog čovjeka' na Prvoj u tako velikom broju. I ja vas volim - 1,018.000 gledatelja u Srbiji", objava je, inače, koja je potakla "raspravu".

Izdvojeno

15. kolovoz 2020 05:16