ShowbizPrekinula ga buktinja

'Ne brinite za mene...': noćas je zbog požara na Zrću otkazan koncert planetarno popularnom reperu; Jutros je žurno napustio Novalju i javio se znakovitom porukom

Piše L. L.

Noćas je nešto iza 1 sat buknuo požar na Zrću, a jutros je buktinja uz pomoć vatrogasnih snaga stavljena pod nadzor i konačno ugašena. Bura koja je puhala, otežavala je uvelike situaciju, a nije pomogla ni činjenica da je ukupno trebalo evakuirati oko 10.000 ljudi - ovo je uistinu bila noć za pamćenje mnogima, ali neće im ostati u lijepome pamćenju.

Zaustavljena vatrena stihija na Zrću! Gradonačelnik Dabo: Požar je pod kontrolom, vatrogasci zaslužuju sve pohvale. Cijeli je otok pokazao solidarnost!

Pa iako su vatrogasci uložili ogroman trud kako bi se izbjegla tragedija, neki su se očigledno osjetili "oštećenima", ako je suditi prema reakcijama na društvenim mrežama.

Najprije je čitavu Hrvatsku nepromišljenom izjavom na noge digla Petra Dimić, domaća influencerica koja je bila prisiljena provesti noć u grmlju, a sada se oglasio i reper kojemu je zbog požara otkazan koncert na Pagu.

Hrvatska influencerica se teže osramotila kritizirajući vatrogasce na Zrću, sad je napadaju sa svih strana, evo kako se pokušala opravdati u videu

Planetarno popularni Tyga poslao je znakovitu poruku svojim pratiteljima kojih je nešto više od 17 milijuna, a od kojih je velika većina u blaženom neznanju oko noćašnjih događaja u Hrvatskoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You don’t gotta worry bout me Kuz I got me??

A post shared by T-Raww (@tyga) on

"Ne brinite za mene. Čuvam ja sebe", prokomentirao je Tyga, pretpostavljamo, požar koji je buknuo iza kluba Calypso, a zbog kojeg je bio prisiljen nastaviti turneju bez odrađenog Zrća.

Tužna pogleda uprtog u pod, fotografijom je obznanio da se trenutno nalazi u svojemu privatnom avionu, na letu za sljedeći nastup. Jutros je, naime, sa svojim timom napustio hotel u Novalji i uputio se na novu destinaciju.

#ZRćE# POžAR#TYGA