StoryEditor
ShowbizKraj je blizu

'Našu ljubavnu priču moramo završiti...': Mijo poslao kući još jednu djevojku, ona uplakana napustila vilu; Finalni tjedan postaje sve napetiji, koja će osvojiti srce 'Gospodina Savršenog'?

15. listopada 2019. - 23:15
zagrljaj.PNG

Kako odmiče finalni tjedan "Gospodina Savršenog" i bliži se samo finale showa, rastu i tenzije. Dok su jučerašnje ispadanje iz emisije akterice Emily i Barbara, prema mnogima "favoritkinje" do jučer, današnji je pozdrav završio - suzama.

'Grozno sam se osjećala, ali nemam mu što zamjeriti…': ogromni šok u 'Gospodinu Savršenom', ispale dvije djevojke za koje se mislilo da će 'drito' u finale

Iz emisije je ispala 19-godišnja Silvia Pokrajac, a sudeći prema njenoj reakciji, tomu se nije nadala.

Nakon što je početak emisije donio neopterećeno druženje i pomalo nostalgičnu zabavu, a djevojke su se gledajući fotografije prisjećale onih koje su ispale i zajedničkih trenutakla provedenih u ovoj reality vili, uslijedio je hladan tuš.

Poslije ugodnog popodneva provedenog u razgovorima i aktivnostima, u vilu je navečer došao Mijo kako bi popričao sa Silvijom. 

"Bilo mi je drago što me pozvao, ali me istovremeno bilo strah jer nisam znala iz kojih razloga", komentirala je Zagrepčanka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gospodin Savršeni (@gospodin_savrseni_rtl) on

Iako su djevojke grupno bile sklone zaključku kako Silvia ide ravno u finale, a da ju je Mijo pozvao na razgovor kako bi joj uručio ružu, Gospodin Savršeni je uskoro objavio kako je njihova priča, nažalost, gotova.

"Mogu joj pružiti zagrljaj, riječi ohrabrenja i prijateljstvo, više od toga ne mogu", rekao je Mijo, a Silvia dodala: "Drago mi je što sam te upoznala jer si dobra osoba, dobar dečko i nadam se da ćeš naći nekoga tko ti je više kompatibilan", rekla mu je i uplakana napustila vilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gospodin Savršeni (@gospodin_savrseni_rtl) on

Poslije se Mijo vratio među djevojke i rekao im da je Silvia otišla kući, a one su bile iskreno tužne. "Silvia je stvarno borac, ponosna sam što sam je upoznala i bila njezina cimerica", rekla je Nuša, a Mihaela dodala: "Sutra tko ode na spoj morat će se zapitati hoće li se s njega vratiti."

Zadnji spoj, saznalo se sljedećeg jutra, pripao je Nuši. Dok se odvijala duboka komunikacija između Slovenke i Mije, cure su se u vili - pakirale.

 "Svjesna sam da je blizu kraj, odbrojavamo", komentirala je Mihaela. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

02. prosinac 2020 10:37