StoryEditor
Showbizopustila se

'Mogla je usmrtiti nekoga!': supruga zvijezde Manchester Cityja šokirala britansku javnost ponašanjem za volanom

Piše A.J.
23. kolovoza 2019. - 21:29

Supruga nogometaša Manchester Cityja Riyada Mahreza, Rita Mahrez, objavila je video na kojem se smješka u kameru dok vozi autocestom s nogama podignutim na kontrolnu ploču.

Očekivano, video je odmah postao viralan i izazvao salve kritika na njen račun.

Jasno je da je automobil vozila s uključenim tempomatom, ali to ne mijenja činjenicu da je gospođa Mahrez dovela u opasnost sebe, ali i ostale sudionike u prometu, pogotovo uzevši u obzir da je riječ o autocesti na kojoj se postižu velike brzine.

- Mogla je usmrtiti nekoga. To što je učinila iznimno je opasno i zbog toga je treba prozvati. Očigledno misli da može raditi što hoće i izbjeći posljedice - rekla je jedna od svjedokinja za Daily Mail, a ništa manje oštri nisu bili ni iz RAC-a, tvrtke specijalizirane za pomoć na cesti i osiguranje.

- Bez obzira na to što se vožnja čini kao rutina onima koji su redovito za volanom, u pitanju je i dalje mentalno zahtjevna aktivnost koja traži punu pozornost od vozača. U ovom slučaju vozačica se ne bi uspjela zaustaviti na vrijeme u slučaju iznenadne potrebe za kočenjem - izjavio je glasnogovornik spomenute tvrtke, a s njim se složio i predsjednik Automobilskog saveza Velike Britanije, koji se čak i našalio rekavši da bi gđa Mahrez zaradila kaznene bodove i bez upotrebe VAR-a.

Možemo samo reći da je sva sreća što je sve prošlo u redu i kako se nadamo da Alžirčeva bolja polovica neće više ponoviti ovakvo nešto.

Izdvojeno

09. kolovoz 2020 20:54