StoryEditor
ShowbizPrvi napušta show

'Mater bi mogla doć da vidi ko je nevista...': kandidat u 'Životu na vagi' iznenadio rezultatom, palo i šokantno priznanje iz prošlosti pa neočekivane eliminacije; 'Lagano šok i nevjerica...'

25. listopada 2019. - 23:10
1_Maja i plavi tim

Večerašnja epizoda "Života na vagi" donijela je, po običaju, red smijeha, red mršavljenja i par redova suza, ali i jednu sasvim neočekivanu eliminaciju.

Kako je voditeljica Marijana Batinić i najavila - tim koji je izgubio manji postotak tjelesne mase morao je odlučiti tko ih napušta, a o tome je odlučivala i takozvana "žuta linija" - spašen će biti samo onaj  tko je najbolji na vaganju dok će svi ostali biti u konkurenciji za ispadanje.

'Šok i nevjerica'

Crveni je tim na vaganje došao s dva kilograma prednosti dobivenih na velikom izazovu. Prvi je na vagu stao Roko, kapetan tima koji predvodi trener Edin Mehmedović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Život na vagi (@zivot_na_vagi_rtl) on

"Mislim da smo mi pobjednički tim, fali nam samo još jedna pobjeda na vaganju da onda to i podvučemo", poručio je Roko koji je izgubio 6,3 kilograma i sad ima 155,8 kg. 

Gurka je bio sljedeći na vaganju, a njegov je rezultat bio 6,7 kilograma manje. Prva djevojka na vagi bila je Ana, koja je rekla kako se nada da je smršavjela barem dva kilograma pa je bila oduševljena kada je vidjela čak četiri kilograma manje na vagi...

Još impresivniji rezultat postigla je Sara - njezina je vaga pokazala 5,7 kg manje. Nenad se cijeli ciklus mučio s treninzima i nije bio, barem po mišljenju drugih, previše motiviran, ali je vaga pokazala odličnih 7,1 kg, što ga je razveselilo do te mjere da je i zaplesao! 

"Ovaj mu je ciklus bio puno bolji od prošlog, a u omjeru uloženog i vraćenog - postigao je fantastičan rezultat“, komentirao je napredak "problematičnog" kandidata trener Edo. 

Mnogima omiljeni kandidat, simpatični profesor geografije i povijesti iz Štitara, Ivan Filipović, imao je samo 3,4 kilograma manje. Nije bio nimalo sretan - priznao je kako se nadao mnogo većoj brojci, budući da je davao sve od sebe na treninzima.

"Lagano - šok i nevjerica...", komentirala je trenerica Maja Ćustić.

A nakon šoka, dramatično priznanje. Za njega je zaslužna, ponovno, Opuzenka Julija. Kandidatkinja je pred svima prvi put progovorila o periodu u kojemu je, na iznenađenje mnogih, bila časna sestra! Njen je boravak u samostanu trajao dugih deset godina, dodala je, što joj uvelike otežava boravak u kući s velikim brojem ljudi.

Opuzenka Julija shrvana nakon što su je željeli izbaciti: Nakon što mi je preminuo otac, odbacivanje mi još teže pada...

"Imala sam ultimatum od jedne poglavarice koja mi je rekla da spakiram kofer ako neću jesti meso i ribu, pa sam spakirala kofer. Zaključili su po tome da sam jako tvrdoglava, da nisam za samostan“, pojasnila je Julija koja je izgubila 3,3 kg, što je Edin okarakterizirao kao fantastičan rezultat s obzirom na njezino stanje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Život na vagi (@zivot_na_vagi_rtl) on

'Da mater ne bi došla...'

Kandidat Alen je iznenadio svoj tim u negativnom smislu - imao je svega 3,4 kg manje, što je izazvalo čuđenje u ekipi jer svi smatraju da se jako trudi. Danijela je pak izgubila 2,9 kg.

"Nisam zadovoljna, mislila sam da ću izgubiti barem 3-4 kg, ovaj je tjedan bio baš naporan i iskreno sam se nadala više", kazala je Danijela. Maca je izgubila 3 kilograma, a Mirna 4,1 kg. Lidija je pak izgubila 3,5 kilograma s čim je bila jako zadovoljna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Život na vagi (@zivot_na_vagi_rtl) on

Dežurni šaljivac, Marino Marušić iz Zadra, nevoljko je stao na vagu. Iako nije pokazao samopouzdanje, ostvario je fantastičan rezultat - odličnih 5 kilograma manje. Na Marijanino pitanje je li ga možda "inspirirala" ljubav, ipak nije htio odgovoriti. 

"Ne želim reć da ne bi mater došla", vješto je izbjegao pitanje, na što ga je Batinić upitala: "Da ne bi došla... vidit nevistu?". Ekipa se nasmijala dok je Marino vagao riječi kojima bi opisao majku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Život na vagi (@zivot_na_vagi_rtl) on

Nea se na vagu popela sljedeća. Nadala da će izgubiti oko tri kilograma, a vaga je pokazala četiri manje, što je oduševljeno dočekala. Ivan Jakubovski ostao je zadnji iz crvenog tima za vaganje i izgubio je fantastičnih 7,8 kg. Držislav je bio zadnji iz plavog tima na vaganju. Marijana je prokomentirala da se ponašao nesportski na velikom izazovu, ali Držislav se nije složio s njom.

"Ako se čovjek razljuti, to nije nesportsko ponašanje, po tome bi pola profesionalnih sportaša trebalo izbaciti: ne osjećam se dijelom plavog tima nakon toga, oni su drugačijih godina, drugačijeg životnog iskustva", kazao je Držislav koji je skinuo 9,2 kg. 

Ukupni zbroj i eliminacija

U ukupnom zbroju plavi su izgubili 38,9 kg, što je postotak od 3,3%. Crveni su izgubili ukupno 40,5 kg, što je 3,2% manje. Ali crveni su imali dva kilograma prednosti pa je postotak u konačnici bio 3,4% - prema tome, plavi su morali odlučiti koga izbacuju. 

Kako je jedini (rezultatom) spašeni bio Držislav, na tapetu su bili ostali. Nezadovoljni, pa čak i shrvani, kandidati su se u suzama odlučili kući poslati 26-godišnjeg Ivana Filipovića budući da je ipak bio najlošiji u rezultatima. 

Ivan je u "Život na vagi" ušao sa 183,8 kilograma, a izašao sa 8,6 kilograma manje.

Izdvojeno

05. kolovoz 2020 11:21