StoryEditor
ShowbizNikad eksplicitnija

'Malo bih te ukrala, bez obaveza samo...': što će reći dečko Maje Šuput na vruće seks kadrove i diranja na setu?

Piše J.V.
17. travnja 2018. - 19:46
download (1)

Maja Šuput ima novu pjesmu, popraćenu videom naravno, i to kakvim. Nikad eksplicitniji kadrovi i panorama Dubaija pokazali su se kao dobitna kombinacija za pjevačicu, jer u roku od samo jednoga dana spot je prikupio oko 180 000 pregleda. 

A tek komentari. Majini obožavatelji toliko su oduševljeni da pohvale ne prestaju pristizati, kao ni upiti na račun tajanstvenog tamnoputog mladića koji našoj pjevačici pravi društvo u spotu. U klinču i strastvenoj ljubavnoj 'igri', zaneseni pijeskom i bliskoistočnom vrućinom, Maja i pratitelj pokazali su se kao pravi ljubavni par, pa su se mnogi upitali i što će reći zaručnik...

Majin dragi, bivši hotelski menadžer Nenad Tatarinov, djeluje nam kao prilično opušten tip, što ne znači naravno da ga seksi kadrovi nisu barem malo bocnuli. Znojna tijela, jedno uz drugo, moguće je sasvim da mu 'klinč' nije bio po volji.

Ali i malo zdrave ljubomore, 'prokuhavanje' u dalekom Dubaiju i budžet čija je cifra sigurno morala biti pozamašna, Maji su se isplatili. Na pomolu je pravi ljetni hit, folk orijentalnog karaktera naravno, kakav će zasigurno ovoga ljeta odzvanjati sa svih strana. Još i naziv, 'Ilegalno', uspjeh zagarantiran."Malo bih te ukrala, bez obaveza samo", stihovi su koji su već ušli u uho brojnim obožavateljima, koji su zadovoljni "novom cajkom za slušanje", kako su okarakterizirali pjesmu.

"Ekstra brutalna", "Odlična pjesma", "Evo hitčine", komentirao je ostatak. 
 

 

#DUBAI#MAJA šUPUT#NENAD TATARINOV

Izdvojeno