StoryEditor
Showbiz'3, 2, 1 -kuhaj!'

'Kuhat će jedan svećenik, jedan doktor znanosti...': Doris Pinčić Rogoznica otkriva što čeka gledatelje u novoj sezoni, u kratkoj ćakuli priznaje i koja domaća jela najradije priprema kod kuće

8. listopada 2019. - 16:52

Sedma sezona RTL-ova kulinarskog showa "3, 2, 1 – kuhaj!" uskoro stiže na male ekrane. Zaštitno lice emisije Doris Pinčić Rogoznica, koja će ovaj put voditeljsku palicu dijeliti s blogerom i novinarom Domagojem Jakopovićem Ribafishom otkrila nam je poneki detalj sa snimanja i što nas očekuje.

Tijekom prethodnih sezona gledatelji su imali priliku upoznati razne profile ljudi, kao i doznati nove recepte te načine pripreme jela, a neki od natjecatelja su, nakon sudjelovanja u emisiji, ozbiljnije zaplovili kulinarskim vodama. Sedma sezona donosi i zanimljive novitete, a više o svemu otkrila nam je Doris u kratkoj ćakuli.

Što sve možemo očekivati od nove sezone?

– Svake godine se trudimo uvesti nešto novo i formate koji su uspješni sami po sebi uvijek činiti novima i još boljima. Ove sezone, osim što tražimo najboljeg kuhara amatera, vodimo i borbu među spolovima, tj. pokušavamo odgovoriti na vječno pitanje – kuhaju li bolje muškarci ili žene?

Razlika će svakako biti u tome što ćete ovaj put voditeljsku palicu dijeliti s Domagojem Jakopovićem Ribafishom. Kako izgleda vaša suradnja?

– Joj da, jako se veselim toj promjeni. Uvijek je ljepše udvoje nego sam. Riba je dobar čovjek i s njim je lako surađivati. Osim toga veliki je gurman, a to je najbolja ulaznica za našu emisiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Domagoj Jakopović Ribafish (@ribafish13) on

Šaroliko društvo

Jeste li ostali u kontaktu s nekim natjecateljima iz prethodnih sezona? Gospođe Barica i Ružica iz pete sezone nedavno su objavile kuharicu. Jeste li je stigli prolistati?

– Jesam, često mi se jave, na primjer, legendarni Panta i njegova Brankica. A Bara i Ruža su naš ponos. Kao i brojni drugi kandidati koji su nakon našeg showa ostvarili prave karijere.

Što možemo očekivati od ovogodišnjih kandidata?

– Ove godine zaista ima svega u našoj kuhinji. Vrlo šaroliko društvo, kuhat će nam jedan svećenik, jedan doktor znanosti i brojni drugi zanimljivi ljudi.

Jeste li i sami naučili nešto novo tijekom višegodišnjeg angažmana u showu? Biste li se ikada prijavili u emisiju ovog tipa?

– Kako ne! Naučila sam svašta i rado primjenjujem svaki od tih savjeta. Na Instagramu razvijam svoj hešteg #kuhinjababeeve koji predstavlja kuhinju naših baka, hranu koju ne smijemo zaboraviti, uz poneki moderni twist. Kroz tu priču rado primjenjujem savjete koje skupljam od našeg žirija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Recept za uspjeh

Koja jela najviše volite pripremati kod kuće?

– Svašta domaće, na primjer: njoke, guste juhe, "zdravije" verzije kolača, riblje specijalitete...

Na glasu ste kao jedna od naših najvrjednijih javnih ličnosti, a osim što vas gledamo na malim ekranima, slušamo vas na radiju, a imate i vlastitu tvrtku. Koji je vaš "recept" za uspjeh?

– Pa ne znam, svakome je uspjeh nešto drugo. Mislim da je balans privatnog i poslovnog najvažniji, a što je uspjeh – e, o tome možemo pričati. Netko želi manje zarađivati pa saditi svoje voće i povrće, netko želi raditi od jutra do sutra pa kupiti od nekog... sve je u redu. Sve s čim je čovjek miran.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Prepoznaju li vas vaši Donat i Gita kada vas vide na televiziji, i kako reagiraju?

– Eventualno Donatić, ali ništa posebno ga to ne impresionira. Njemu je njegova mama uživo najvažnija.

Kako najradije provodite vrijeme s obitelji?

– Zajedno kuhamo, jedemo, šetamo se, plešemo. Obožavam biti s njima.

Izdvojeno

08. kolovoz 2020 08:11