StoryEditor
ShowbizODJECI NAGRADE

'Jednog ću dat malom da ga razbije!': Vojko V nam je otkrio što planira sa svim osvojenim Porinima, evo radi čega im se zapravo najviše obradovao

1. travnja 2019. - 19:44

Najveći razlog za slavlje na ovogodišnjem 26. izdanju glazbene nagrade Porin imali su Splićani, Vojko V, Petar Grašo te Tonči i Vjekoslava Huljić.

Splitski reper nagrađen je u čak tri kategorije, pa je tako album "Vojko" dobio nagrade za album godine i najbolji album klupske glazbe, a spot za pjesmu "Ne može" ovjenčan je kao najbolji videobroj.

S druge strane, pjesma u interpretaciji splitskog pjevača "Ako te pitaju", koju autorski potpisuju Huljići, osvojila je nagradu za pjesmu godine, a Grašo je za nju nagrađen i u kategoriji najbolje muške vokalne izvedbe.

Nina u zavodljivom izdanju otvorila dodjelu Porina: nagrada za životno djelo otišla Dalmatincu s vječnim hitovima, a one 'glavne' Splićanima; Dirnuta pjevačica sjetila se i malene Mile

- Jednog Porina ću dati malome da ga razbije, jedan će otić babi, a jedan meni u studio – otkrio nam je Vojko V, pravim imenom Andrija Vujević.

Prvi solo album i odmah tri Porina. Vojko V. može biti ponosan.

- Sve je bilo nerealno i super. Upoznao sam puno hrvatskih pjevača i zvijezda, svi su izrazili da cijene ovo što radim. To je moj prvi album i odmah tri nagrade, da, ali ja nisam početnik.

Imam 34 godine, iza sebe tri albuma "Dječaka" i dva "Kiše metaka". Bez tih iskustava ne bi bio tu di jesam sad – govori Vojko V, kojemu trostruko osvajanje Porina daje vjetar u leđa za idući album, pa i nešto više od toga.

- Daje i nekakvu potvrdu da se ne moram još vraćat u firmu i radit nekakav posao, tj. da bi se mogao još neko vrijeme bavit muzikom i od nje živit – zaključio je Vojko V.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. kolovoz 2021 00:32