StoryEditor
Showbiz'NIJE ZBOG PREZIMENA'

'Ja ne znam biti pristran, ja sam raznježen!': Splićanin dobio neočekivanu podršku u legendarnom treneru, ususret nastupu zbog krila ga napali eurovizijski fanovi

Piše M.K.
16. veljače 2019. - 18:00
marin00

Ako se igdje zahuktala glasačka mašinerija onda je kod Roka Blaževića, mladog i neosporno talentiranog splitskog pjevača, kojeg brojne interne, pa i javne medijske kladionice vide kao pobjednika večerašnje Dore, izbora domaće pjesme za pjesmu Eurovizije.

Rokov profil na Instagramu pršti od podrške sa svih strana s istaknutim brojevima na koje valja glasovati.

Očekivano je da za pjevača, kojeg je najšira publika upoznala kao natjecatelja RTL-ovih "Zvijezda", agitiraju njegovi prijatelji, brat, splitska frizerka i kozmetičarka i tinejdžerski fanovi, ali je veliko iznenađenje da mu tako srčano blistavu estradnu karijeru predviđa njegov prezimenjak i legendarni trener, koji je baš htio to reći i u kameru.

"Ja ne znam biti pristran, a to mi, uostalom, ni godine ne dozvoljavaju. I zato je ovo vjerodostojno. Doživio sam ga kao rijetko kojeg nadarenog pjevača. 

Netko će reć pa i on se zove Blažević, pa si subjektivan, ne! To je jedan izuzetan talent koji me je raznježio pjevajući, uvjerevam vas da će on postati velika zvijezda naše estrade!" - ustvrdio je Ćiro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala legendarnom Ćiri! Pratite Doru sutra od 20h na prvom programu HRT-a! @eurosong_hrt @eurosong.hr

A post shared by Roko🎙 (@rokoblazevic_official) on

Roko Blažević na opatijsku će pozornicu, ako je suditi po fotkama koje cure s društvenih mreža, izići, ne samo na figurativnim krilima podrške svog mentora, iskusnog "eurovizijca" Jacquesa Houdeka, nego i sa umjetnim anđeoskim krilima kao stilskom dekoracijom. A to se, za neke, učinilo spornim.

Poznavatelji eurovizijskih prilika, naime, brzo su u Rokovom outfitu prepoznali kopiju predstavnika Azerbajdžana iz 2008. godine s pjesmom "Day After Day".

Neki su u komentarima na Rokovu profilu posegli i u dalju prošlost.

"Očekuješ dobar prolaz na Dori, a na sceni koristiš krila. Halllloooo, 21. stoljeće je, napreduj malo. Krila su se koristila 1999. na Euroviziji, a čak i tada su bila zastarjela" - prigovorio mu je očito eurovizijski fan.

"I pretpostavljam mali sneak-peak, krila se rašire na refrenu" - dodao je uz negodovanje.


Hoće li Roko širiti krila, ruku na srce, zaista je manje važno od toga hoće li Hrvatska konačno uspjeti dobiti pjesmu predstavnicu za Eurosong koja će, nakon predugih godina stagnacije, uspjeti "dobaciti dalje".

Neće valjda ostati kao s misicama, kao da nemamo ni lijepu i dojmljivu djevojku, ni dobru i upečatljivu pjesmu skoro pa od "poratnih" vremena. A svi bi se zakleli u suprotno.

 

 

#DORA#ĆIRO BLAŽEVIĆ#ROKO BLAŽEVIĆ

Izdvojeno

05. srpanj 2020 07:20