StoryEditor
ShowbizNapokon na Jadranu

'Ja bih radije gledala tebe...': Goran Višnjić ima samo jedan problem sa sutrašnjom utakmicom, a za to je kriv njegov odmor na skrovitom jadranskom otoku

Piše J. V.
10. srpnja 2018. - 23:51
36148089_1755866551175304_3168262615365320704_n

Goran Višnjić, kao i brojni drugi domaći iseljenici, svake sezone ljetuje na Jadranu, a omiljena "štacija" su mu naši otoci. Prije no što se otisnuo na jedan skroviti, posjetio je i "rodnu grudu, nikad zaboravljenu", kako je njegove fotografije iz Šibenika prokomentirao jedan pratitelj.
 


A fanovima našeg najpoznatijeg glumca u inozemstvu stvarno nije potrebno mnogo za žestoko oduševljenje. Fotografije koje glumac dijeli izazivaju toliku količinu zanesenih komentara da nam dođe da se priupitamo slijedi li nam tek špica sezone. Svi, naime, pored tolikih divota, planiraju skori put na dalmatinsku obalu.

No nije udivljenje prirodnim scenama jedino o čemu se razglabalo na Višnjićevu Instagram profilu. Uzbuđenje zbog sutrašnje polufinalne utakmice Hrvatske i Engleske glavna je tema i na društvenim mrežama...

Požalio se tako i sam Višnjić što je trenutno toliko daleko od civilizacije (ime otočića na kojemu odmara nije podijelio) pa neće moći popratiti ni igru...
 


"Konačno... Jadran... Otok... Mir... Jedini problem je što moramo nekako pronaći mjesto gdje ćemo moći pogledati utakmicu sutra!", napisao je šaljivo.

"Zezaš me? Moj jedini problem nakon što sam vidjela ovu sliku je što ne mogu naći mjesto s kojeg bi gledala tebe. Puno si zanimljiviji i uzbudljiviji od ijedne utakmice ikad odigrane", uz smiješak je glumcu potom dobacila jedna pratiteljica, s mnogo većim "problemom". 

Njoj ipak pogled na Višnjićevo polugolo tijelo nije ni izgledan, a on bi uz malo truda ipak mogao naići na prijenos, pa i na otoku.
 

#UTAKMICA#JADRAN#GORAN VIšNJIć#ODMOR

Izdvojeno