StoryEditor
ShowbizSVI JE VOLE

'Izvukli smo neke iz naftalina... ovako ide ova!': Doris objavila posebno drag moment sa splitskog koncerta, fotogalerija svjedoči da je bilo puno do 'čepa', pogledajte kako se ekipa zabavljala

Piše M.K.
24. lipnja 2019. - 15:57

"Za ovaj koncert smo se posebno pripremali... izvukli smo neke pisme iz naftalina! Ovako ide ova..." - najavila je Doris Dragović u prepunom splitskom klubu "Vanilla", koji ju je dočekao "do čepa" pun raspoloženih obožavatelja, koji nisu mogli dočekati da splitska diva krene s brojnim hitovima.

"Kao ploča šahovska, crno-bijela sudbina..." - grmjelo je s pozornice i ispod nje kad je Doris podsjetila na jedan od rjeđe izvođenijih hitova na koncertima, pjesmu "Nešto što je od Boga".

Premda je riječ o pjesmi izdanoj prije 23 godine, dakle taman u vrijeme kad se dobar dio razgaljene publike tek rodio ili činio prve korake, koja se i ne može često čuti u eteru, činilo se da je u Splitu - svi znaju.


Pjevala se naizust, kao i druge Dorisine pjesme poput "Marijae Magdalene", "Malo mi za sriću triba", "Šakom o stol", "Jedini"...

Kao da je svojom glazbom generacije koje dijeli više desetljeća "spakirala" u balon čiste ugode i zadovoljstva, Doris je opet pogodila žicu i kod mnogih stvorila želju da ne prođe puno vremena do njenog sljedećeg velikog koncerta u Spaladium Areni.

Dio nezaboravne atmosfere možete pogledati i u FOTOGALERIJI KLUBA.

Izdvojeno

10. srpanj 2020 14:48