StoryEditor
ShowbizTIJELO JE UMORNO

'Išao sam u krevet rano, usamljen, gladan i očajan': kralj transformacija kaže da je ovo bila njegova posljednja ekstremna promjena

Piše I. P.
21. studenog 2019. - 21:02

Izgleda da je uloga nekadašnjeg američkog potpredsjednika Dick Cheneya posljednja zbog koje je hollywoodski kralj transformacija Christian Bale na drugo mjesto stavio svoje zdravlje i drastično promijenio tjelesni izgled.

Bale je godinama, osim po fantastičnoj glumi, poznat i po dramatičnim promjenama težine. 2004. godine svijet su obišle fotografije glumca koji je izgledao gotovo anoreksično. Na visinu od 183 centimetra težio je tada 54 kilograma, sve zbog uloge u filmu "Nestajanje". Priznao je kasnije da je kilograme izgubio uz pomoć dijete u kojoj je najviše pušio cigarete i pio viski.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cinema Addict 🎥 (@cinemaddicct) on

- Grozno je. Užasno. Ako gubite kilograme nemate drugog izbora nego lijegati gladan i osjećati se očajno. Nema druženja jer ono često uključuje hranu. S druge strane, dobar je osjećaj kontrolirati vlastito tijelo - kaže Bale o tom iskustvu.

Nakon snimanja filma nije imao vremena dopustiti organizmu da se odmori i oporavi nego se počeo pripremati za ulogu u The Dark Knightu gdje se od njega očekivao jak i mišićav izgled. Za ulogu Batmana vratio se na kilažu od oko 85 kilograma i nabio 13 kilograma čistih mišića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christian Bale (@christianbale_) on

Težinu je zatim ponovno izgubio pripremajući se za ulogu bivšeg boksača i ovisnika o kokainu u filmu "Borac" 2010. godine.

Nakupljao je zatim kilograme za ulogu Dick Chaneya u filmu Vice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TuFaceCine (@tufacecine) on

Zatim je morao stesati liniju za ulogu vozača sportskih automobila u nadolazećem filmu Ford v. Ferrari.

I rođena majka jedva bi ih prepoznala: dramatične metamorfoze, ekstremna mršavljenja i debljanja, pa i 'poružnjivanja'; Ovo su najnevjerojatnije transformacije u povijesti filma

I čini se da tijelo 45-godišnjeg glumca to više ne može podnijeti. U intervjuu za televiziju CBS rekao je da prekida s konstantnim promjenama kilaže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christian Bale (@christianbale_) on

- I ranije sam to govorio, no sad stvarno mislim da sam s tim završio. Moram - kazao je glumac koji se našalio na račun svojih nutricionista kojima je, kako kaže laknulo kad im je priopćio tu odluku. 

- U jednom trenutku shvatiš da tijelo ima svoje granice i da moraš stati. Sve je teže s godinama - kazao je glumac koji je uvjeren da je 30 kilograma koje je izgubio za posljednju ulogu zadnja velika transformacija za koju su možda danas više neki mlađi glumci.

Izdvojeno

12. srpanj 2020 03:21