StoryEditor
ShowbizUvjet okućnica

'Imao je problem koji nitko nije znao izliječiti...': Goran Višnjić otvoreno progovorio o odluci koja je, kako kaže, preporodila zdravlje njegove obitelji, otkrio i da sele iz Amerike, evo gdje traže kuću

Piše Dolores Tolić/ Gloria
14. kolovoza 2019. - 22:41

Dok film ‘General’ u Hrvatskoj obara rekorde gledanosti, glavni glumac Goran Višnjić (46) u svom se američkom domu prisjeća snimanja i najzahtjevnije uloge u karijeri te za magazin Gloria otkriva zašto je sa suprugom Evom i sve četvero djece prešao na veganstvo, a ekskluzivno najavljuje i - skoro preseljenje obitelji u Europu.

Iako njegova holivudska karijera traje točno dvadeset godina - otkako se iz Hrvatske preselio u SAD - markantni Šibenčanin danas izgleda bolje nego ikada. Svjedoče to i fotografije snimljene ovih dana na njegovim omiljenim lokacijama, između kalifornijskih gradića Santa Monica i Palos Verdes, gdje s obitelji živi zadnje tri godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic) on

A kako je ekskluzivno priznao za Gloriju - u svom najintimnijem intervjuu koji je dosad dao nekom mediju - ovo mu je posebno sretan period u životu. Sa suprugom Evom, kćeri poznatog hrvatskog redatelja Antuna Vrdoljaka, proljetos je proslavio dvadeset godina braka, njegovih četvero klinaca - Tin (12), Vivien (10), Vigo (8) i Lana Lourdes (12), čija je majka Šibenčanka Mirela Rupić - zdrava su i dobra djeca, a uskoro okreće i novu stranicu u životu.

Iduće ljeto obitelj se seli u Veliku Britaniju i trenutačno su u potrazi za novim domom na jugozapadu Engleske. Uz sve to, iza Višnjića je i jedan od najvećih profesionalnih izazova u karijeri - uloga Ante Gotovine u filmu “General” u režiji njegova tasta Antuna Vrdoljaka.

U intervjuu, uz koji magazin Gloria u novom broju donosi i deset ekskluzivnih fotografija Gorana Višnjića, njegove supruge Eve te četvero djece, glumac je osim o poslovnim izazovima iskreno progovorio i koje životne vrijednosti nastoje usaditi sinovima i kćerima, pokazuju li i oni interes za glumu, koju školu pohađaju, kao i koji su najveći izazovi odgoja djece u Americi.

Ispričao je i kako su se njihov sin Vigo i kći Lana izliječili nakon što su postali vegani te koliko im je prehrana važna za održavanje zdravlja obitelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic) on

'Volimo naglasiti da smo se na primjeru naše djece uvjerili koliko je prehrana važna za zdravlje. Vigo je, primjerice, imao ekceme na koži, koje nitko nije znao izliječiti. Kad smo mu, isključivo iz humanih razloga, iz prehrane izbacili mliječne proizvode, sve mu se povuklo u roku od nekoliko dana. Lana je svojedobno bila teško bolesna, imala je autoimunu bolest i razni specijalisti su joj prognozirali presađivanje jetre. I ona je prešla na vegansku prehranu i nakon nekoliko mjeseci, te uz uzimanje određenih vitamina, stanje joj se popravilo. Njezina je krvna slika danas savršena', govori Višnjić.

Za Gloriju je priznao je i da s obitelji odlučio preseliti u Englesku da budu što bliže njihovim roditeljima u Hrvatskoj, kao i Lani. Klincima, priznaje, u Americi silno nedostaju njihovi bake i djedovi, a čak tri godine nisu kao obitelj boravili u Hrvatskoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic) on

Trenutačno u Cornwallu traže kuću, a uvjet im je da ima veliku okućnicu jer sa sobom vode kućne ljubimce, a žele i posaditi smokvu i murvu koja je Vigu jedna od najdražih voćki. Za kraj je otkrio kako bi volio provesti starost te koja je najveća Evina i njegova želja, o čemu više možete čitati u tiskanom izdanju Glorije

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

02. ožujak 2021 07:14