StoryEditor
Showbiz'Bog i batina'

'Iman osjećaj da te znan cili život!': ekipa Dalmatinaca podijelila jednu iza kamera 'Plesa sa zvijezdama', a glumici poručuju da izgleda 'ko curica'

Piše J. V.
6. ožujka 2019. - 20:21
nat

Uzbuđenje pred skorašnji početak showa "Ples sa zvijezdama" valjda je toliko uhvatilo natjecatelje, da im već ne da mira. Danas društvene mreže izgaraju od fotografija koje se na veliko dijele, i to sve prije nego što je emisija startala.

Najprije je izašao promo video u kojem je već jasno tko ima "dvije lijeve", a tko stvarno ima mota. Neki su se i u startu "opravdali"...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Otkrivamo plesne parove! ?? #plessazvijezdama #NovaTV

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

"Najčešće se na vjenčanjima pretvorim oko dva ujutro u odličnog plesača, onda me snime pa ne plešem sljedećih 6-7 mjeseci!", našalio se Damir Kedžo koji je snimku ipak odradio po propisu, sada ostaje vidjeti kakvo će umijeće pokazati jednom kad show otpočne.

A Drnišanka Ecija Ojdanić pohvalila se svojim, ne umijećem, već partnerom. Oduševljena je naočitim Markom Šapinom, koji je za nju narednih mjeseci "Bog i batina", kako je napisala i opisala usput svoje treninge. Njoj pak obožavatelji poručuju da izgleda kao "curica od 18 godina".

Otkrila je i da su joj omiljena druženja na snimanjima s njenim Dalmatincima. Kako kolegu Slavka Sobina dobro zna, osvrnula se Ojdanić na jedno novo prijateljstvo.

Sunatjecateljici Viktoriji Rađi poručila je tako da "ima osjećaj da je zna cili život", a podijelila je i jednu fotografiju koja je nastala tek kad su se kamere ugasile.

Viktorija Rađa uoči 'Plesa sa zvijezdama' priznala da je u mladosti u diskotekama plešući faćkala, te otkrila na kakve je muškarce tada padala

Napornim treninzima, ali i zabavnim druženjima te pokazivanju umijeća veseli se i ostatak ekipe. Sonja Kovač poručila je publici da će pokazati novu sebe, a Ivan Šarić da on u stvari "ništa ne zna plesati"... Marko Grubnić i Josipa Pavičić nisu skrivali uzbuđenje, kao ni atraktivni Davor Garić i Nives Celzijus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@josipapavicicberardini i @markogrubnic spremni su za ples, a vi? ?❤ #plessazvijezdama #NovaTV

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. svibanj 2022 21:37